|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dobra, epidemia choroby 'bezkomentarzowej' rozprzestrzenia się w nagłym tępie...
A teraz tak na serio. Super. Najbardziej fascynuje mnie dokładność szczegółów w porównaniu z książką. Te skrzynie, schody, pociąg, dywany (Jak ty zrobiłaś, że umieściłaś dywan po skosie, o TU?? Czy to w NS tak można czy to jakaś sztuczka??)... Zabujcze! Zdjęcia się pokazały! Poprostu brak mi słów... Treść tak samo! Mnie się pomysł podoba najbardziej. Kiedy next odc.?? Adam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A więc :
1. Pierwszy odcinek super i widziałam zdjęcia. 2. Drugi odcinek fajny, ale nie widzę zdjęć... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tak dobrego komentrza to ja chyba jeszcze nie miałem, a jak miałem to niech ten ktoś mi wybaczy. Dlatego odpowiem ci na wszystkie twoje pytania. Dywany po skosie to nie żadna sztuczka. Można to zrobić tylko w NS. Wpisujesz kod " boolprop allow45degreeangleofrotation true" i naciskając na klawiaturze " , ' i " . " obiekty obracają się co 45 stopni. Nie wiem dokładnie kiedy następny odcinek ale postaram się jak najszybciej. Robienie tego FS jest bardzo trune, tym bardziej jak zauważyłes staram sie dopracować każdy szczegół. Ale tak do wtorku powinno się pojawić. mam nadzieję. A tak nawiasem mówiąc to jestem chłopakiem i piszw rodzaju męskim...... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Eeee... Nawiasem mówiąc to ja nie widze zdjęć i ŻADNE ODŚWIEŻACZE nie pomagają.... Zrób coś z tym, bo po raz drugi mam ten problem !
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Jak wiesz jak rozwiązać ten problem to ratuj. Cytat:
Naprawdę jestem ci wdzięczny za taka ocenę. Jesteś takim dopalaczem, bo teraz na pewno z większą chęcią zrobię kolejne odcinki. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A czy ja też mogę poznać ten sekret??! Zdjęcia najlepiej wgraj na http://members.lycos.co.uk Zapewniam, że wszyscy je obejrzą
![]() No cóż, pozdrawiam. Ps. Jak nie będziesz wiedział jak sie zarejstrować na Lycosie, pomogę. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pierwszy odcinek był ciekawy...
Ale w drugim nie widze zdjęć! |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zobaczylam ten Hogwart to az mnie zatkalo... Normalnie kopara opadla
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jest jedna rzecz która mnie trochę dziwi i może z jednej strony irytuje, bo czytam ostatnio komentarze i wiem że wielu z was podoba się moje FS, ale najzabawniejsze jest to że wśród tych wszystkich pochwał ocena mojego FS jest "śrenia". Nie uważam że powina być najlepsza, ale wśród tylu pochwał dziwnie wygląda ta ocena. Więc albo jedno piszecie, a drugie robicie, albo nikt nie głosuje i ta ocena utrzymuje się od początku, gdzie wówczas nie wszystkim się jeszcze podobało. Jak możecie to wytłumaczcie mi ten fenomen.....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|