Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2005, 22:28   #1
Dream
Guest

Domyślnie ...

Wymagania sprzętowe - takie same oczywiście jak w TS2

Jeszcze jeden screenshot :

Na pewno już przez was widziany. Niedługo więcej info na temat tego rozszerzenia.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.04.2005, 15:41   #2
COOL
Guest

Question Pomocy

A jaka będzie ich cena bo właśnie kupiłem The Sims 2: Na studiach i się boje że komp a raczej stary nie wytrzyma ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 15:49   #3
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał COOL
A jaka będzie ich cena bo właśnie kupiłem The Sims 2: Na studiach i się boje że komp a raczej stary nie wytrzyma ;(
chyba wytrzyma w końcu to tylko dodatek nie gra a tak wogule czy będzie chodzić z ns bo mam zamiar kupić ns a później nz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 15:49   #4
Dream
Guest

Arrow ...

Cytat:
Napisał COOL
Ceny jeszcze nie ma. Przecież dopiero dodatek powstaje. Więc jak możemy znać cenę? Ale domyślam się, że będzie podobna do The Sims 2 : Na Studiach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2005, 20:05   #5
Toxic
Guest

Domyślnie

oby ten dodatek był udany i żeby dali dużo nowych ubrań ,fryzur makijażu czyli wszsytkiego czego zabrakło w na studiach i nowe obiekty codziennego użytku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 00:14   #6
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał _Toxic_
oby ten dodatek był udany i żeby dali dużo nowych ubrań ,fryzur makijażu czyli wszsytkiego czego zabrakło w na studiach i nowe obiekty codziennego użytku
Też mam taką nadzieję ... Ale sam nie wiem. Skoro będzie przewidzianych tak jak w TS2: NS tylko 125 nowych obiektów no i rzeczy Zobaczymy ... Poczekajmy na nowe informacje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 15:49   #7
Toxic
Guest

Domyślnie

Zobaczymy jak wyjdzie ten dodatek . Do the sims 1 dwa pierwsze dodatki nei były zbyt udane . Ns też świetne nie było może Nz też nie będzie doskonałem a maxis "rozkręci się " przy trzecim dodatku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 16:24   #8
Sushi007
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Zobaczymy jak wyjdzie ten dodatek . Do the sims 1 dwa pierwsze dodatki nei były zbyt udane . Ns też świetne nie było może Nz też nie będzie doskonałem a maxis "rozkręci się " przy trzecim dodatku
Nie powiedziałam ze nie byly udane mi się akurat bardzo podobały może masz racje że sie rozkręci ale watpie będzie mozna chodzić na imprezki tak jak w sims balandze zobaczymy może akurat beda te simsy o wiele lepsze odtamtych a zreszta to dopiero(tak gdzieś słyszałam) ze to dopiero bedzie na jeseń :1smutny: ;( :1smutny: ;( :1smutny: ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 15:20   #9
lolicia
Guest

Domyślnie

Hejka Wam !
Właśnie zamierzam sobie kupić The sims 2 Noce życie..ale zastanawiam się cały czas czy się opłaca!?
Wiadomo zawsze znajdą się jakieś wady....w końcu nic nie jest idealne! i takie mam pytanka:
Ile ten dodatek kosztuje?!
Czy będą mogli jeździć autami ?! i my będziemy kierować?czy co? bo tego za bardzo nie rozumiem!?
czy będą musiałby być zainstalowane The sims Na studiach?
Co jeszcze ciekawego możecie mi napisać?
PoZdRaWiAM

Aha słyszałam,ze nie będą działaś dodtaki ,kóre sie ściągnie z netu(nie wszystkie)
jeśli tak to Bardzo GŁUPIO!a skąd będziemy wiedzieć ,które będą działać itd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.10.2005, 17:06   #10
domel-86
Guest

Excl

Jak możesz takie głupoty pisać że to się opłaca lub nie ?! poprostu chcez pograć i dobrze się pobawić to kup dodatek W CENIE 79.90! jeśli ci szkoda kasy to nie kupuj... mi osobiście dodatek się podoba ponieważ ma dużo innowacji, ale całość jakościowo nie odbiega od poprzedniego dodatku... na resztę pytań poszukaj sobie odpowiedzi bo jest ich pełno
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania