![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Odcinek 4 „Kujon z Ciebie!”
![]() -Cześć kujon! – Mówiła Angela (córka Marty i Darka) do swojego Brata Bronka. -Nie nazywaj mnie tak! – Mówił Bronek. Rodzeństwo zaczęło się kłócić. -Kujon, kujon ,kujon! – Przedrzeźniała swojego brata Anegla. -Nie nazywaj mnie tak! – Powtarzał się Bronek. -Dobra. Laluś , laluś, laluś. – Angela bardzo lubiła wkurzać swojego brata. -Ach! Jesteś okropna! Chociaż mam dobre oceny! – Bronek chciał się pochwalić przed siostrą ale na Angeli nie robiło to wrażenia. -Bo jesteś kujon! A dziewczynę masz? Ja mam chłopaka. No tak która dziewczyna będzie chciała chodzić z czarnym? Chyba musisz jechać do Afryki. – Zaczęła się śmiać. ![]() -Dzieci! – Krzyknął jakiś męski głos. Natalia i Bronek szybko pobiegli do przedpokoju. -Co dziś macie zamiar robić? – Zapytał Darek. -Ja się spotkam ze swoim chłopakiem. – Powiedziała patrząc się na Bronka. -Ja będę się uczył. Jutro mam sprawdzian z przyrody. – Bronek zazdrościł siostrze ,że ma lepsze życie od niego. -KUJON! – Krzyknęła siostra ![]() Natalia podeszła do telefonu i wykręciła numer swojej miłości. -Kto tam? – Zapytał chłopak. -To ja Angela. Chcę się dzisiaj spotkać! -Oki. Za godzinę będę. -Dobra. Narka. – Angela się pożegnała i odłożyła słuchawkę -Kujon może ty zadzwonisz? Ale ni ty nie masz do kogo .. Biedactwo. Przygarnijcie małego Bronka – Wronka małego kujona. Dobra nie mam zamiaru marnować na takie coś czasu. Pa kujonie. – Angela poszła do swojego pokoju. ![]() Chłopak Angeli miał na imię Aleksander. Był wysokim i szczupłym blondynem. Natalia i Aleksander poszli do jej pokoju na pogaduszki. Kiedy miało dojść do pocałunku wszedł Bronek. - Co to za amory? – Bronek zaczął się śmiać. -Ty kujonie! Nie widziałeś plakatu na drzwiach? BRONKOM – WRONKOM WSTĘP WZBRONIONY! Idź kuć kujonie. – Angela popędziła swojego brata. ![]() Nagle zadzwonił telefon. Darek szybko odebrał. -Kto tam? – Zapytał Darek. Tu ja twój ojciec. -W jakiej sprawie? – Zapytał Darek. -Znaleźliśmy twoją matkę. Niestety ktoś ją otruł! Zawieźliśmy ją do szpitala św. Heleny na ulicy Obłąkanej 7. Przyjedź natychmiast! Koniec odcinka 4 Ostatnio edytowane przez Binek : 08.04.2005 - 17:18 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |