|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
OSTATNI ODCINEK!! „Herbata zaskutkowała!”
![]() -Widzisz herbatko... już straciła przytomność. Lecz mamy problem. Widziała na stole trutkę... –Mówiła do siebie stara kobieta. -Kochanie! Jadę do Karoliny. – Krzyknął biegnący Arek. ![]() W sali rozległ się nie urywany dźwięk... -Sztuczne oddychanie! – Krzyknął Doktor Zdzisław. -Nic... – Mówił Marek. Nagle słychać było pikanie. -To... to... Klara.... miała trutkę.... ona! – Ledwo co wydusiła głos Karolina. W sali znów rozległ się długi dźwięk. -Ona nie żyje. – Powiedziała Agnieszka. -Zgon pacjentki 15:37 proszę zapisać. –Mówił Marek. ![]() Nagle na sale wpadł Arek. -Gdzie Karolina? -Nie żyje. – Odpowiedziała Agnieszka. -Jej ostatnie słowa były ,że to Klara i potem powiedziała trutka. Do sali weszła Natalia a za nią Klara. Arek chwycił Klarę i krzyczał: -Co ty jej zrobiłaś? – Wykrzykiwał. -Ja jestem niewinna! – Broniła się. Natalia podeszła do Klary i uderzyła ją w policzek. -Ty idiotko! Co ty jej zrobiłaś! Mogła jeszcze żyć ale ty ją zabiłaś! – Natalia biła Klarę po twarzy. ![]() -Pani Klaro, proszę z nami. – Powiedziała młoda pielęgniarka. -Agentka FBI a to mój asystent Damian. Mamy nakaz aresztowania panią za zabójstwo Karoliny. – Młoda agentka skuła jej ręce. - Ale pani jest pielęgniarką! -Nie! Tylko się za nią przebrałam żeby panią złapać. Do wozu! – Krzyknęła Pogrzeb Karoliny odbył się 5 dni po jej śmieci. Klara dostała 25 lat więzienia za zabójstwo. Arek umarł 10 lat po pogrzebie Karoliny. Marta i Darek mają 4 dzieci. Natalia ma 5 dzieci. Damian ożenił się i na razie ma 1 dziecko. Aneta szuka jeszcze partnera. KONIEC!! Teraz zapraszam na „Ucieczka z własnego domu” The End |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |