|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc cały mój sprzęt:
Microsoft Windows 98 SE DirectX 9.0c Procesor: Intel Celeron4, 1800 MHz Płyta główna: MSI 845E Max Pamięć fizyczna: 256 MB Karta wideo: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Akcelerator 3D: nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Mam nadzieję, że to wszystko, jak czegoś brakuje to powiedzcie ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ten procek to w końcu co? Celeron czy Pentium4?
Hmm poza zmianą grafy, przydałaby się kostka Ram, a że masz tylko pc266 więc zostaje allegro.pl, albo szukanie po sklepach. Więc jeżeli wnerwia cię szara woda itd. to spróbuj inne sterowniki do karty graficznej, a jeżeli masz $ i chcesz podnieść komfort użytkowania oraz jakoś grafy to potrzebujesz min ok 430 zł Jeszcze to co pisałem wczesniej wyłącz komp, odłącz od gniazdka i otwórz obudowę i spisz sobie nazwe zasilacza jeżeli masz słaby zasilacz, to jakbyś chciał tego gecube dolicz 100zł min czyli mamy 530zł.(minimum) Czyli w sumie mało opłacalny interes, chyba że nie masz co z $ robić ![]() Lepiej poczekać i zmienić za jakiś czas cały komp ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam właśnie zamiar kupić nowy komputer
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czy warto kupić THE SIMS ABRAKADABRA | Sebastian | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 46 | 02.01.2004 13:31 |
Czy warto kupować abrekadabre!!! | izunia | The Sims 1: Rozszerzenia | 8 | 29.12.2003 18:53 |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |