![]() |
#371 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jest jeszcze jeden sposób. Trzeba mieć sima z maksymalnie rozwiniętą logiką, musi sie on interesować ufo. Budujemy wysoką wieżę (taka jak u np. Dziwaków), stawiamy tam najdroższy teleskop i obserwujemy niebo... Po jakomś czasie ufo powinno porwać nam sima. Po drugie - Niestety, (chyba) nie można zmienić oczu... W ogóle. Ostatnio edytowane przez lay : 11.04.2005 - 11:44 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Historia 2. To jest po prostu błąd. Być może skasowałaś lub przeniosłaś sima wtedy kiedy miał on zamiar jeść owe danie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#375 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
To mógł być duch... :/ Chyba ktoś już o tym mówił... A co do tej nagrody w show-biznesie: razem z kodem, kliknąć z Shiftem na gazetę i wybrać opcję, w której jest "show-biznes" i już mamy to w nagrodach. Tak samo z innymi nagrodami zawodowymi.
|
![]() |
![]() |
#377 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może niedojrzaly..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#378 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.
A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Sterowaliście kiedyś mrocznym kosiarzem? to było tak: Któregoś dnia przyszedł do mnie po dwie osoby (obie zginęły od satelity) raptem się zaciął i pojawił tam skąd przychodzą simowie, listonosz itd., podszedł do drzwi i pojawiła się informacja: Mroczny Kosiarz przechodzi na emeryturę czy coś takiego. Patrze. A tu mroczny kosiarz na panelu rodziny! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|