Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.04.2005, 09:50   #11
sloneczko-sims
Guest

Post W N001(Miłowo) w Lotos nie ma plików

Bardzo pszepraszam , że pisze post pod postem lecz chciałam wam powiedzieć , że zauważyłam , że w N001(Miłowo) -( Moje dok./Ea games/The Sims 2/Neighborhoods/N001) W folderze lotos nie ma żadnych plików czy ktoś wie może jak je przywrócić ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.04.2005, 10:11   #12
UnknowN
Guest

ThumbsDown och...

1. Ach ta niewidoczna opcja "Edytuj"...
2. Och moje słoneczko, Miłowa i inne okolice znikają na tym forum codziennie... W tej grze jest wszystko możliwe.
Przypuszczam, że w kataligu lotos, czy ja to się tam nazywa są domy, tak?? Jeśli ich nie skasowałaś sama, albo nie skopiowałaś gdzie indziej, to ich nie masz. Możesz jeszcze poszukać w koszu, ale nie sądze, aby to tam było. Więcej pomysłów nie mam.
AdamO
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 10:15   #13
sloneczko-sims
Guest

Post I tak nie działa !!!!RATUNKU !!!!!!!!!!!!!

:1smutny: AdamO w koszu były dzięki , ale jak kopiowałam lub wklejałam je do Lots ( czy jakoś tam ) to jak właczałam grę i tak ich nie było . Potem patrze w tym Lots nie ma tych plików . I tak było pare razy Więc postanowiłam stworzyć nowy folder N001 i tam zrobić wszystko dobrze i umieścić go tam gdzie trzeba . Lecz jest jeszcze gorze ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Teraz już całkiem w wyborze okolic nie ma Miłowa :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: co robić mam ? :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 10:26   #14
sloneczko-sims
Guest

Post Jeszcze raz bardzo pszepraszam :(:(:(:(:(

...,że pisze post pod postem lecz mam taką samą sytuację jak przedtem . Przywróciłam w wyborze okolic Miłowo , lecz wciąż nie ma domów
Wszystkie te pliki , które były w śmietniku w N001 / lots przeniosłam do prawdziwego w (moje dok./Ea games/The Sims 2 /Neighborhoods/N001/Lots ) lecz i tak gdy włanczam grę nie ma domów Potem gdy znów patrze w Lots w N001 patrze , a tam nie ma plików , które wsadziłam i tak pare razy co się dzieje ? :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 13:26   #15
Karo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sloneczko-sims
...,że pisze post pod postem lecz mam taką samą sytuację jak przedtem . Przywróciłam w wyborze okolic Miłowo , lecz wciąż nie ma domów
Wszystkie te pliki , które były w śmietniku w N001 / lots przeniosłam do prawdziwego w (moje dok./Ea games/The Sims 2 /Neighborhoods/N001/Lots ) lecz i tak gdy włanczam grę nie ma domów Potem gdy znów patrze w Lots w N001 patrze , a tam nie ma plików , które wsadziłam i tak pare razy co się dzieje ? :1smutny:
Kopię okolicy masz w katalogu , w którym zainstalowana została gra (domyślnie jest to C:\Program Files\EA Games\TS2\TS Data\Res\User Data\Neighborhoods)
. Wystarczy to N001 skopiować do katalogu w Moich dokumentach i będziesz miała to Miłowo, od którego rozpoczynałaś grę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 15:47   #16
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Rany AdamO już pisał: EDYTUJ!!!! A nie posta pod postem.
A hotel można zrobić na normalnej parceli dzięki opcji łączenia domów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 18:08   #17
Pingwin
Guest

Domyślnie

Co do tworzenia 3D modeli, gdzieś już widziałem pierwsze samodzielne dodatki 3D do sims2, a żeby je stworzyc wystarczy zwykły program do modelowania 3D, ale potem trza skonwertować wszysto do plików gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2005, 07:19   #18
sloneczko-sims
Guest

Post Inny sposób na hotel,wirus w programie do tworzenia mebli :(

1........A co do hotelu to jest jakiś inny sposób niż wgrywać deszcz ? Bo niestety przez niego mi gra się psóje ( chodzi mi żeby w trybie kupowania na parceli było łóżko,prysznic,lampka ze stolikie i inne rzeczy , które zazwyczaj są w hotelu)
2.........Program do tworzenia mebli - Niestety gdy wchodze na stronkę , która było tu podana to wyświetla mi się mój program antywirusowy i informuje mnie , że na tej stronce jest wirus i lepiej gdybym się z tą stronką rozłączyła :1smutny:
3..........Dziękuje bardzo za przywrócenie Miłowo . Wielkie dzięki :* :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 09:06   #19
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał sloneczko-sims
1........A co do hotelu to jest jakiś inny sposób niż wgrywać deszcz ? Bo niestety przez niego mi gra się psóje ( chodzi mi żeby w trybie kupowania na parceli było łóżko,prysznic,lampka ze stolikie i inne rzeczy , które zazwyczaj są w hotelu)
2.........Program do tworzenia mebli - Niestety gdy wchodze na stronkę , która było tu podana to wyświetla mi się mój program antywirusowy i informuje mnie , że na tej stronce jest wirus i lepiej gdybym się z tą stronką rozłączyła :1smutny:
3..........Dziękuje bardzo za przywrócenie Miłowo . Wielkie dzięki :* :*
1. Chyba nie... Ale Ty nie wgrywasz deszczu, tylko jakiegoś patcha aktywującego tą funkcję. Nie powinna ona (kolekcja z deszczem) psuć gry... Chyba, że kupisz... Mam jakoś ten deszcz i dopiero, gdy kupiłam deszcz, to gra zaczęła mi sie psuć... Ale zrestartowałam kompa nie zapisując i wszystko jest dobrze (wcześniej działał, nie wiem, co mu się stało... może za dużo kupiłam - aż dwa, lub miałam za duży akademik)...
2. Jak wchodzisz na modthesims2?? Nikt jakoś się wcześniej na to nie skarżył (jakoś nie zauważyłam)... Ale u mnie niczego takiego nie mówi
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 12:29   #20
sloneczko-sims
Guest

ThumbsUp :)

Wiecie ściągne jeszcze raz ten deszcz , ale nie będę go używać
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania