![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bardzo pszepraszam , że pisze post pod postem lecz chciałam wam powiedzieć , że zauważyłam , że w N001(Miłowo) -( Moje dok./Ea games/The Sims 2/Neighborhoods/N001) W folderze lotos nie ma żadnych plików czy ktoś wie może jak je przywrócić ?
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
1. Ach ta niewidoczna opcja "Edytuj"...
![]() 2. Och moje słoneczko, Miłowa i inne okolice znikają na tym forum codziennie... W tej grze jest wszystko możliwe. Przypuszczam, że w kataligu lotos, czy ja to się tam nazywa są domy, tak?? Jeśli ich nie skasowałaś sama, albo nie skopiowałaś gdzie indziej, to ich nie masz. Możesz jeszcze poszukać w koszu, ale nie sądze, aby to tam było. Więcej pomysłów nie mam. AdamO |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
:1smutny: AdamO w koszu były
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
...,że pisze post pod postem lecz mam taką samą sytuację jak przedtem . Przywróciłam w wyborze okolic Miłowo , lecz wciąż nie ma domów
![]() Wszystkie te pliki , które były w śmietniku w N001 / lots przeniosłam do prawdziwego w (moje dok./Ea games/The Sims 2 /Neighborhoods/N001/Lots ) lecz i tak gdy włanczam grę nie ma domów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
. Wystarczy to N001 skopiować do katalogu w Moich dokumentach i będziesz miała to Miłowo, od którego rozpoczynałaś grę. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Rany AdamO już pisał: EDYTUJ!!!! A nie posta pod postem.
A hotel można zrobić na normalnej parceli dzięki opcji łączenia domów. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Co do tworzenia 3D modeli, gdzieś już widziałem pierwsze samodzielne dodatki 3D do sims2, a żeby je stworzyc wystarczy zwykły program do modelowania 3D, ale potem trza skonwertować wszysto do plików gry.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
1........A co do hotelu to jest jakiś inny sposób niż wgrywać deszcz ? Bo niestety przez niego mi gra się psóje
![]() 2.........Program do tworzenia mebli - Niestety gdy wchodze na stronkę , która było tu podana to wyświetla mi się mój program antywirusowy i informuje mnie , że na tej stronce jest wirus i lepiej gdybym się z tą stronką rozłączyła :1smutny: 3..........Dziękuje bardzo za przywrócenie Miłowo . Wielkie dzięki :* ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2. Jak wchodzisz na modthesims2?? Nikt jakoś się wcześniej na to nie skarżył (jakoś nie zauważyłam)... Ale u mnie niczego takiego nie mówi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Wiecie ściągne jeszcze raz ten deszcz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |