|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Odcinek 6 "Jestem w ciąży"
![]() Następnego Ranka Julia , Kasia i Bartek wybrali się do sklepu odzieżowego. Julia chciała kupić sobie jakieś rzeczy bo miała tylko te które nosiła przez tydzień. ![]() - Kaśka. Co myślisz o tej bluzce? - Zapytała zakłopotana Julia. - Nie... weź tą czarną! Jest ładna. - Doradzała jej koleżanka. - Bartek. Co myślisz o tej czarnej bluzce i tej miniówce? - Zapytała Julia. - No bardzo ładne. Weź sobie. - Podpowiedział jej mężczyzna. ![]() Julia poszła przymierzyć bluzkę i miniówkę. Gdy wyszła , Kasia wytrzeszczyła oczy i zobaczyła piękną koleżankę w ślicznych ubrankach. - Julia to jest świetne! - Krzyknęła z podziwem. - Dzięki. Bardzo dobrze się w tym czuje i chyba sobie kupię ten komplecik. - Uśmiechnęła się do Kasi i poszła się przebrać. - Co o tym myślisz Bartek ? - Zapytała zaciekawiona Kasia. - Dla mnie Julia we wszystkim ładnie wygląda. ![]() Bartek podszedł do kasjerki i zapytał: - Ile kosztuje komplet który przymierzała ta kobieta? - Ych... 200 złotych. - Odparła Kasjerka. - Ooo to mało jak na taki komplet. - Uśmiechnął się i usiadł koło Kasi. ![]() Z przebieralni wyszła Julia. - Komplet jest świetny! Muszę go sobie kupić! - Krzyknęła i podeszła do Kasy. - Ile płacę? - Zapytała. - 200 złotych. - Odpowiedziała z wesołą miną Kasjerka. - Proszę. - Powiedziała Julia wykładając pieniądze na ladę. - Dziękuje.- Powiedziała Kasjerka chowając pieniądze do kasy. - Również dziękuje i dowidzenia. - Odpowiedziała Julia i wraz z Bartkiem i Kasią wyszli ze sklepu. ![]() Gdy dojechali do domu Julia wkładała nowe rzeczy do szafy. - Kochanie. - Kobieta usłyszała głos mężczyzny. - Tak? - Wyskoczymy dziś do baru? - Och oczywiście! - Odpowiedziała podekscytowana Julia. Gdy pojechali do baru Julia zaczęła rozmowę: - Muszę ci coś powiedzieć. - Co takiego? - Dopytywał mężczyzna. - Ja ... ja jestem z tobą w ciąży! - Mruknęła nieśmiało Kobieta. W barze słychać było radość obu dorosłych. Bartek bardzo się cieszył ,że niedługo urodzi mu się pierwsze dziecko. Koniec odcinka 6 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |