|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odcinek 7 "Piękna Noc"
![]() - Och Kasia! Jak ja się cieszę ,że w końcu coś normalnego założę. - Mówiła podekscytowana Julia otwierając szafę. - Ja też się dziś przebiorę w jakieś inne ubranko. To już jest brudne. - Mówiła uśmiechnięta koleżanka. - Och .. jak ja pięknie wyglądam! - Mówiła dotykając nowe rzeczy. - No .. a ten materiał mmmmmm...... taki cienki i miękki. - Mówiły dziewczyny ciesząc się nowym kompletem Julki. - Będziesz miała w co się ubrać na randkę. - Chichotała Kasia. - Przestań! - Wybuchły śmiechem obydwie. ![]() Godzinę później Bartek , Kasia i Julia poszli do salonu. - Kaśka.. wiesz ,że Julia jest w ciąży? - Powiedział szczęśliwy Bartek. - Co?! Julka nic mi nie powiedziałaś! - Mówiła koleżanka przytulając Julie. - Ech.. no nie było czasu. - Broniła się Julia chichocząc. - Od kiedy to wiesz? I który to miesiąc? - Zapytała dociekliwa Kasia. - Wiem to od wczoraj. W ciąże zaszłam tydzień temu po pierwszym naszym no wiesz ... - Zawstydziła się Kobieta. - A to jednak dobrze wiedziałam. - Mówiła Kasia i zaczęła się śmiać. ![]() Bartek wziął na kolana Julie i zaczął ją namiętnie całować. - aaaa ... to potwierdza moje fakty. - Mówiła Kasia. Nie usłyszała odp. bo zakochani zajmowali się w tym czasie czymś innym. - Ejj Julia tu Kasia. - Śmiała się Koleżanka. - och sorry myślałam ,że poszłaś. - Taaa najlepiej żebym poszła ...-- Powiedziała Kasia i uśmiechnęła się. - Nie... myślałam ,że poszłaś więc dlatego doszło do tego co widziałaś. - Mówiła Julia i się zarumieniła. - Aż się zarumieniłaś! - Krzyknęła śmiejąc się Kasia. - Czy to jest takie śmieszne? - Zapytała Julia. - No nie ale chce mi się śmiać. - Powiedziała Kasia i dalej się śmiała. ![]() Bartek powiedział coś na ucho Julii. Nagle wstali. - My wychodzimy na dwór. Jest taka ładna noc. - Powiedziała Julia kierując się w stronę drzwi. - Ta ... Kasia nie chcę wyjść to sami pójdziecie. - Mówiła uśmiechnięta Kasia lecz nie usłyszała odp. bo nikogo nie było w pokoju. ![]() Zakochani poszli nad rzeczkę i patrzyli jak płynie. Nagle ciszę przerwała Julia: - Wiesz... Dopiero teraz doznałam prawdziwego szczęścia. - Powiedziała i uroniła łezkę. - Ja nigdy nie miałem partnerki. Teraz wiem ,że to ty ... - Powiedział wstając z leżaka. Podszedł do Julii i chwycił ją za rękę. ![]() Zaprowadził ją do trzech huśtawek. Usiedli na nich i zaczęli się huśtać. - Tutaj wszystko się zaczęło. - Mówiła Julia. - No... jak cię pocałowałem a ty uciekłaś. - Powiedział Bartek i kochankowie zaczęli się śmiać. - No tak ale mówiłam Ci dlaczego tak było... - Broniła się Julka. - Dobra. Wiem tylko wspominam tak jak ty. - Gdy to powiedział zatrzymał swoją huśtawkę. ![]() Podszedł do huśtawki Julii i również ją zatrzymał. Ukochana z niej zeszła. Bartek chwycił ją za rękę i zaczął całować...... Koniec odcinka 7 ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |