|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Odcinek 10 "Tam było pięknie..."
![]() Kasia i Julia szybko trafiły do szpitala. Pielęgniarka zadzwoniła po rodzinę. Dziecko zostało odnalezione. Bartek i Karol szybko przyjechali. - Co wam jest? - Zapytali nerwowo. - My umieramy. Bartku... proszę Cię! Powiedz Oliwce ,że był kiedyś ktoś o imieniu Julia. - Gdy to powiedziała uśmiechnęła się lekko. - Karolu... ja byłam w ciąży... pamiętaj o mnie i o Julii!! - Powiedziały i zamknęły oczy. Na sali rozległo się głośne pykanie. - Szybko! - Krzyknął lekarz. Próbowali im pomóc lecz niestety one umarły. ![]() Mężczyźni się popłakali. - Och Julia nie rób mi tego! - Krzyczał Bartek. - A Oliwia? - Kasia! Proszę tylko nie to! Wracaj! - Krzyczeli nerwowo. Do sali weszła pielęgniarka. - Dzień dobry. Pan doktor wzywa na rozmowę. Bartek i Karol przytulili się do siebie. - Och... ja nie... nie mogę w to uwierzyć. - Mówił Bartek. - Ja też... ja też... - Mówił załamany Karol. ![]() Mężczyźni poszli do gabinetu pana Doktora. - Doktorze.. czy jest szansa żeby one ożyły? Mówiły coś panu? - Pytał Bartek. - Nie ... szans nie ma. Julia mówiła ,że to niejaki Harold. Chciałem was poinformować ,że dziś o 18:00 ciała zmarłych zostaną przewiezione do kostnicy. ![]() Bartek wspominał ich pierwszy pocałunek. Niestety było to tylko wspomnienie. Nie mógł pogodzić się z tym ,że jego ukochana umarła. Postanowił zemścić się na Haroldzie. ![]() Obudziłam się z Kasią. Byłyśmy ubrane bardzo ładnie. Wszędzie było kolorowo ale nie widziałyśmy swojej rodziny. Spotkałam nie żyjącą mamę , tatę powiedzieli nam ,że jesteśmy w innym świecie. Ale czy spotkam jeszcze swoją rodzinę? To pytanie dręczy mnie nawet ![]() w niebieskim niebie..... Koniec odcinka 10. TO ,że główne bohaterki zmarły to nie znaczy ,że to koniec fs ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |