Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.04.2005, 18:49   #1
mynia142
Guest

Arrow

Wydaje mi się że to jest po prostu los. Mi już parę razy porwało UFO simów z Miłowa i nie było żadnej chmurki, po prostu w nocy dość długo patrzyli przez teleskop (nie miałam nawet żadnej wieży wybudowanej tylko zwyczajnie teleskop stał w ogródku)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.04.2005, 19:27   #2
Shèène
Guest

Domyślnie

Na ModTheSims2 jest tez specjalny "porywajacy" () teleskop. Ale nie pamietam dokladnego adresu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.04.2005, 19:29   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hakerka
Na ModTheSims2 jest tez specjalny "porywajacy" () teleskop. Ale nie pamietam dokladnego adresu
tylko po co go ściągać i szukać, skoro boolprop testingcheatsenabled true ma dokładnie takie samo działanie. łatwiej chyba wpisać kod, nacisnąć na teleskop, trzymając shift na odpowiednią opcję, niż ściągać jakieś cuda.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.04.2005, 13:51   #4
jstola
Guest

Domyślnie ...

no macie racje.. latwiej wpisac kod, ale jakos taki mam charakter ze nie kreci mnie wpisywanie kodow a wpisuje jak juz rzeczywiscie nie ma innego wyjscia. No wiec bede sie musial trochu pomeczyc Co noc bede zapieprzal na wierze hehehe Nio dobra dzieki wam Pozyjemy zobaczymy co z tym ufo bedzie..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 15:00   #5
anex18
Guest

Idea

Wpisałam kod patrzyłam i porwali mi simkę kosmici,ale nie wróciłaa z brzuszkiem czy można popatrzeć przez teleskop bez wpisyania kodu i czy kosmici też cię porwą ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 16:03   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anex18
Wpisałam kod patrzyłam i porwali mi simkę kosmici,ale nie wróciłaa z brzuszkiem czy można popatrzeć przez teleskop bez wpisyania kodu i czy kosmici też cię porwą ?
kobiety nie zachodzą w ciążę z ufo! nie pytaj o to samo w kilku miejscach, nie ma sensu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 16:08   #7
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

-__-...
tak, owszem porwą cię również bez wpisywania kodów --' ale to się nie za często zdarza...najlepiej jest próbować w Dziwnowie .zaraz ci powiem, o której godzinie, bo mi sie zapomnialo

rainne edit: eee, to już wszystko dopisze. sim ma większe szanse na porwanie w naturalny sposób (bez użycia kodów i hacków) gdy:
- ogląda gwiazdy przez droższy teleskop;
- robi to po 22;
- ma rozwinięte zainteresowania tematyką ufo;
- ma rozwiniętą logikę.

Ostatnio edytowane przez rainne : 10.05.2005 - 16:27
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania