Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.04.2005, 21:39   #151
Shavonda
Guest

Domyślnie

Jejciu jakie superr efekty!!!! .Musiałas się nieźle napracowac żeby znaleść te wszystkie rzeczy .Wgóle to wszystko takie podobne .Tekst wszystko jest superrrr

Moja ocenka to 10/10
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.04.2005, 06:52   #152
GwinT
Guest

Domyślnie

Dla mnie największym plusem są zdjęcia są naprawdę niesamowite! Nawet chmruki nie są aż tak okropne! Np. na zdjęciu, na którym Malfoy tłucze Davida palcem w pierś świetnie się skomponowało, że Harry ma chmurke z przekreślonym Malfoyem

Fabuła jest narazie jako taka. Zobaczę co będzie dalej z tym całym źródłem. Chociaż fajnie, ze tak mieszasz straszne wydarzenia z jakimiś błachymi. A do tekstu nie mogę się przyczepić.
Ocena 9/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 10:47   #153
Madziuch

Reputacja: 13
Domyślnie

No, fotostory ładnie napisane, większych błędów nie zauważyłam. Kilka błedów jest, ale ja na to przymykam oko . Zdjęcia dobrej jakosci. Daje ci 9/10. Jedyne, do czego moge się przyczepić, to czemu kłamiesz! Może się pomyliłam, ale raczej nie. Ty nie zrobiłeś tego Hogwartu! Ściągnoąś go! z tej strony : http://www.webalice.it/mikebur50/Ant...more_pag2.html
Zobacz, tak wygląda jedno zdjęcie tego zamku na tej stronie :

Czy nie jest taki sam jak "twój"? Bo chyba AŻ tak identycznie to byś nie zrobił :\
No dobra, dajmy spokój. I dlatego dałam "9/10"! Odjełam jeden punkt za kłamstwo
Madziuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 14:19   #154
zuzia22
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał madziuch
No, fotostory ładnie napisane, większych błędów nie zauważyłam. Kilka błedów jest, ale ja na to przymykam oko . Zdjęcia dobrej jakosci. Daje ci 9/10. Jedyne, do czego moge się przyczepić, to czemu kłamiesz! Może się pomyliłam, ale raczej nie. Ty nie zrobiłeś tego Hogwartu! Ściągnoąś go! z tej strony : http://www.webalice.it/mikebur50/Ant...more_pag2.html
Zobacz, tak wygląda jedno zdjęcie tego zamku na tej stronie :

Czy nie jest taki sam jak "twój"? Bo chyba AŻ tak identycznie to byś nie zrobił :\
No dobra, dajmy spokój. I dlatego dałam "9/10"! Odjełam jeden punkt za kłamstwo
No rzeczywiście! Identyczne! Punktacja fs:
Tekst: ładny, błędów nie widzę 45/50
Postacie: jak na mój gust, David jest taki... dziewczęcy. Wolę innych facetów. Harry miał krótsze i czarne włosy. Ale i tak jest ładnie. 35/50
Fabuła: bardzo orginalna. Nie ma na tym forum takich. 50/50
Zdjęcia: jakość jest świetna, robisz je w dobrych sytuacjach 45/50
Obiekty i domy: wiele pościąganych, wliczając Hogwart 20/50(za ten Hogwart)
Podsumowanie: 195/250 - bardzo dobre fs!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 15:47   #155
Tidus2004
Guest

ThumbsDown

Hmm.... z tego co pamiętam to ja już wspominałem że Hogwart jest ściagnięty..... i nie wiedzę w tym nic złego, bo nie muszę tu przedstawiać swoją pracę i akurat swój zamek, od tego jest dział "domy" .... dostałem już propozycje umieszczenia tam tego zamku, ale tego nie zrobiłem, bo nie jest on mój. :\ :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 16:18   #156
Incognito
Guest

Domyślnie

Tidus.......Nie chcę się sprzeczać, ale napisałeś, że ten Hogwart jest WYNIKIEM TWOJEJ CIĘŻKIEJ I DŁUGIEJ PRACY. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 16:45   #157
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
Tutaj jest cytat moich słów gdzie zaznaczyłem że to nie jest zamek przeze mnie budowany.

To zdanie gdzie napisałem że Hogwart nie jest ściagnięty został źle zrozumiany, a lepiej został źle prze ze mnie sformuowany. Otóż Hogwart rzeczywiście jest ściągnięty, ale wykorzystałem go tylko w zdjęciach z zewnątrz. Całe wnętrze jest zrobione przeze mnie. NIestety ale dla ratowania mojej godności....muszę wyjawić tajemnicę mojego FS. Więc tak naprawdę mój Hogwart nie istnieje. Zdjęcia zrobiopne z zewnątrz są zdjęciami ściągniętego zamku, a wszystkie pomieszczenia robię każde na innej parceli. Np: wieża gryffindoru jest na jednej parceli, a wielka sala na innej. Są dwa powody dla których byłem zmuszony do takich wariacji. Po pierwsze: gdy zbydowałem zamek z wszystkimi pomieszczeniami gra bardzo, ale to bardzo mi zwalniała i miałem problem z robieniem zdjęć. Po drugie: największa parcela jest za mała do zrobienia wszystkich pomieszczeń w takiej wielkości jaką potrzebowałem.

WIĘC POWTARZAM: ZAMEK NIE JEST MOJĄ PRACĄ, ALE CAŁE JEGO "WNĘTRZE" JEST. Z ZAMKU KORZYSTAM JEDYNIE GDY POTREBUJE WIDOKU CAŁOŚCI BUDYNKU....

Mam nadzieję że już się wytłumaczyłem.

Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2005, 17:57   #158
Pawlq
Guest

Domyślnie

Nie sprzeczajcie sie już!!!

Kiedy Następny odcinek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2005, 08:22   #159
Jeanne
Guest

Domyślnie

Tidus!!! Czar!!! My chcemy nowy odcinek!!!! Ile jeszcze mamy czekać?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2005, 12:49   #160
czar
Guest

Domyślnie

juz wkrotce... moze juz dzis, a moze jutro.... w "najblizszym czasie"... cierpliwosci
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania