|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co powinno się stać dalej? | |||
Rapts okaże się tym kogo wskazuje jego imię... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 37.50% |
Roza zniknie... |
1 | 4.17% |
Ujawnią się Siostry... |
12 | 50.00% |
Roza porzuci Raptsa... |
0 | 0% |
Roza i Rapts uciekną z domu.... |
1 | 4.17% |
Inne... Podaj w komentarzu... ![]() |
1 | 4.17% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już jest trzeci odcinek. Dorwałam siędo kompa i zrobiłam
![]() Zemsta Bladej Róży Odcinek III Kolejne Nawiedzenia Rapts nadal zdenerwowany usłyszał krzyk Rozy: -Zostaw mnie!!! Ratunku!!! Rapts!!! RATUJ!!! ![]() Rapts co sił w nogach pobiegł do jadalni. To stamtąd wydobywały się te odgłosy. -Co się dzieje?- krzyczał biegnąc. Wbiegł do jadalni i zobaczył jak jakaś kobieta bije Rozę. ![]() Szybko podbiegł aby pomóc dziewczynie. ![]() -Zostaw ją w spokoju!!! Jak tu weszłaś? Kim ty jesteś? -Co? Nie poznajesz mnie? A kogo zraniłeś? Kogo skrzywdziłeś? Myślisz, że nie zapomniałam? -Zostawcie mnie w spokoju- Rapts wybiegł z pokoju. Kobieta, jak i jej siostra, nagle zniknęła. Wieczorem... -Zostawcie mnie w spokoju!!! Trzecia siostra przyszła do Raptsa. ![]() -Uduszę cię!!! Do pokoju wbiegła Roza. ![]() -Ej, zostaw go!!! Kobieta zniknęła, nagle usłyszeli głos: -NADCHODZĄ!!! SMUTEK!!! ŻAL!!! ROZPACZ!!! I cichy szmer: -Sorrow, Grief, Despair... Nagle Rapts krzyknął: O, nie!!! To ich imiona! -Ona mówiła, że je skrzywdziłeś, że je zabiłeś, że przez ciebie są potępione!!! Wynoszę się stąd!!! Jeszcze mi coś zrobisz!!! Ufałam ci! Chyba cię nawet kochałam! ![]() -To nie prawda!!! Ja też cię kocham!- Rapts próbował uratować sytuację. -Wynoszę się stąd. ![]() -NIE!!! Zostań. – Rapts złapał dziewczynę. -Puść mnie!!! -Nie!!! Ja cię kocham!!! -Ta, jasne! -Uwierz mi nigdy cię nie skrzywdzę. ![]() -Puść mnie!!!- Dziewczyna próbowała go od siebie odepchnąć. -Uwierz mu!- Roza usłyszała głos. -Dobrze, zostanę.- Uznała, że musi wierzyć intuicji. Te kobiety mogły być jakimś żartem. -Naprawdę?- Rapts strasznie się ucieszył. Pocałował ją z rozpędu w usta. ![]() -Kocham cię!- krzyknął w pewnym momencie Rapts. ****** Mam nadzieję, że siępodoba. Już niedługo będzie plakat ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|