|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podobają się Tobie fs pt: "Aniołek" ? | |||
Są bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 17.86% |
Raczej tak ![]() |
12 | 42.86% |
Raczej nie :/ |
5 | 17.86% |
Nie podobają mi się ![]() |
6 | 21.43% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo przepraszam za ten odcinek , ale bardzo się dzisiaj wkurzyłam ponieważ napisałam ten odcinek pięknie , najpiękniej lecz niestety jakimś cudem mi się skasował . Już byłam taka zdenerwowana , że miałam do soboty nie dawać odcinków lecz już napisałam
![]() ~~Odcinek Piąty~~ Moon weszła do małego domku i przebrała się . Zajrzała do skrzynki … Leżał tam jeden list Nastolatka wyjęła go , usiadła na ławeczce i otworzyła kopertę. Zaczęła czytać : ![]() „Moja droga Moon” Nie widziałem Cię tyle godzin , minut i jeszcze więcej sekund . Nie widzę Cię , nie słyszę , a najgorsze jest to , że nie czuję Twego ciepła i bicia serca . Początek listu … zapowiada ,że będzie bardzo miło . Lecz to tylko wstęp do tego aby powiedzieć Ci , że wyjeżdżam … Wyjeżdżam na długo... Jadę za granicę poszukać dobro płatnej pracy . Byłem tutaj lecz nikogo nie zastałem . Dowiedziałem się potem , że już tu nie mieszkasz ,jesteś na razie gdzie indziej. Natalie nie chciała mi powiedzieć gdzie . Tylko dowiedziałem się , że tu niedługo wrócisz . Ja nie mogłem czekać ... Ale Ciebie proszę abyś poczekała na mnie Daniel Dziewczynie zakręciły się łzy w oczach i poczuła jakby gruby łańcuch ścisnął jej serce . Pobiegła szybko do telefonu . Daniel mieszkał sam w domu . Jego ojciec zmarł w wypadku samochodowym , a jego matka ożeniła się z facetem , którego Daniel nienawidził . Czuł odrazę do matki i nigdy nie poprosił ją o pomoc nawet jeśli bardzo jej potrzebował . Był samodzielny i czuły . Odróżniał dobro od zła lecz nie może się pogodzić ze światem po stracie ojca . Czuje , że nad nim wisi fatum. ![]() Nastolatka podniosła słuchawkę i wykręciła numer do domu Daniela . 1,2,3 sygnał Dziewczyna była przygnębiona . Nagle w słuchawce zabrzmiał głos Daniela . -Daniel to Ty ? – krzyknęła dziewczyna w słuchawkę -Wyjechałem za granicę . Będę najwcześniej za pół roku . Jeśli jednak nie przeszkadza Ci , że odbiorę wiadomość dopiero po powrocie to nagraj się . Daniel ![]() Moon była zrozpaczona . Zaczęła głośno płakać . Upadła na podłogę … ![]() Leżała przez całą noc . Raniutko do drzwi zapukał Kris . Kiedy nikt nie odpowiadał , Zajrzał przez okno i zobaczył dziewczynę leżącą na podłodze . Przestraszony wszedł przez uchylone okno . Położył Moon na łóżku i owinął jej czoło zimnym ręcznikiem . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 Co się stanie z Moon ? 2 Po co przyszedł Kris ? 3 Co zrobi ? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|