|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja grałam Antoniem Montek i jego bliźniakami w Weronie. Najpierw hajtnął się z jakąś rudą laską, bliźniaki jej nienawidziły... Okropnie jej dokuczały a ona im. Później ruda (nie pamiętam jej imienia...) urodziła dziecko Antonia - Fryderyka. W końcu bliźniaki dorosły i Beatrycze wyprowadziła się bo już nie mogła znieść macochy. A ta ruda lala zdradziła Antonia z jego przyjacielem - Cyrylem. Antonio się z nią rozwiódł. Fryderyk został z ojcem. Benedykt znalazł sobie dziewczynę - Genowefę (heh!) i zmusiła go do ślubu (a on sobie chciał jeszcze trochę młodości poużywać...). Mieli jednego dzieciaka, Fryderyk dorósł, Beatrycze wróciła, Antonio umarł i musiałam przeinstalować system i kaplica! skasowało się wszystko....
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mortimer spotyka się z Diną Kaliente i Pati Kombi. Aleksander opuścił się w nauce. Kasandra wyszła za Dona Lotario. A gdy wieczorem Don podziwiał gwiazdy Kasandra zaprosiła Marzyciela i zrobiła sobie z nim dziecko. Kiedy Marzyciel wyszedł. Poszła do wyra z Donem a ten nic nie podejrzewał że ona jest w ciąży i zrobili barabara. Kasandra jest w 1 etapie ciąży. Niedawno Don zaprosil Nine. JA nie chciałam żeby Kasandra ich przyłapała więc kazałam jej się uczyć. A jej się odechciało uczyć i weszła do sypialni akurat w tym momencie. Jeszcze chciałam wspomnieć że Kasandra przycięła włosy, przfarbowala je na blond i zrobiła sobie loczki.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam zainstalowane po angielsku, więc mogę przekręcac imiona
![]() Najczęściej gram w Miłowie: Kaliente- Nina wyszła za mojego cudownego sima, o uroczym nazwisku Grzyb ![]() Dina nie żyje ;( ![]() Ćwir- Don rzuciła Kasandrę na rzecz pewnej zgrabnej blondynki o długich nogach ![]() ![]() Przyjemniak- Marysia(??) taż nie żyje :whistle: Utopiła się na innej parceli, bo nie zauwazyłam, że nie ma drabinki ![]() ![]() Ta rodzinka z Balbiną (Biedak??)- Balbinką zabiłam ![]() ![]() Dobra, chyba nie napisze o reszcie miast, bo to trochę potrwa ![]() ![]() ![]() ![]() Podziwiam ludzi, którzy to przeczytali ![]() Ostatnio edytowane przez ignis : 12.06.2005 - 22:43 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ponieważ ostatnio musiałam grę odinstalować- bawię się od nowa. Narazie tylko w Miłowie. I w ogóle-dopiero zaczynam. Ale już się sporo wydarzyło, to opowiem, a z czasem będę uzupełniać.
![]() Biedak Balbina robi polityczną karierę. Powoli wychodzi z kłopotów finansowych. Wcześniej, zdesperowana, wyszła za ciemnoskórego dyrektora szkoły, który ostatnio zaginął. Nie ma go w domu. Może obowiązków się przestraszył? ![]() Damian Biedak jest już dorosły, nadal pracuje jako przestępca. Ponieważ jego ukochana Andżelika jeszcze nie dojrzała- miał romans z Niną Kaliente. Ale poczeka na Andżelikę Przyjemniaczek. Bara-bara w miejscu publicznym z Niną było zaledwie epizodem. ![]() Błażej Biedak to nastolatek, bardzo madry i elegancki, myśli o karierze naukowej i nie w głowie mu dziewczyny. ![]() Kuba Biedak jest jeszcze dzieckiem. Uczy się pilnie, ale jego losy wciąż są dla mnie zagadką. Kaliente Nina romansuje, rozkochała w sobie Lotario, Damiana Biedaka i Joe Samochodzika. Ponadto pracuje w armii. Nieostrożne bara-bara w dużej wannie z Donem sprawiło, że aktualnie jest w ciąży. Nie chce jednak być z Donem, bo mu nie ufa, a ponadto nie chce sprawiać bólu siostrze, zakochanej w Donie. Ze starchu zaręczyła się z Joe, prawdopodobnie zaproponuje mu wspólne mieszkanie, ale nie wiem, czy za niego wyjdzie. Dina jest narazie pielęgniarką. I w rozterce- nie wie, czy wyjść za Mortimera czy za Lotario. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A u mnie calkowicie pomienszałam tą dine(czy diane) ożenilam z moja rodziną
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przyjemniakowie
Siostry wyjechały na studia a po dłuuuuuugim romansie Daniela z Marysią, Marysia zaszła znowu w ciążę (Jeszcze nie wiadomo co, a ma tylko 6 dni do emeryta xP ). Ćwir Kasandra ożeniła się z Donem, po nocy poślubnej zaszła w ciążę, lecz zakochała się w innym chłopie (Ja go stworzyłem) i się do niego wprowadziła, ale po przeprowadzce ciąża zniknęła ![]() Biedak Damian poszedl na studia, balbina urodzila synka (Rafała) i wychowywała Błażeja i Rafała i moj sim sie do niej wprowadził i znowu jest w 4 ciazy ![]() Kaliente Dina, Nina i DOn mieszkają w trójkę w jednym domu, don chce sie ozenic z Nina, bo ponocy BARA-BARa, ehm... Chyba wiecie... Zaszła w ciąże, a Dina nadal probuje zdobyc awanse.... W innych miasteczkach malo gralem wiec nie ma co opisywac.... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|