Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.05.2005, 22:28   #1
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Wiem, że było chyba już takie pytanie, ale jakoś jestem niezorientowana, więc proszę o pomoc.
Kiedy się używa aparatu fotograficznego (przy karierze sztuka czy coś takiego) i robi się zdjęcie, można je sprzedać za 100$ (w moim wypadku). Moje pytanie brzmi: czy można tego zrobionego zdjęcia nie sprzedawać a powiesić na ścianie?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.05.2005, 17:55   #2
Madi_girl
Guest

Wink

Widze, że temat przestaje być na temat No, ale nieważne. Madi ma problem (czyli ja). Miałam studentów- dziewczynę i chłopaka. Koleś szybciej skończył studia i wyprowadziłam go do domku w Miłowie. Kiedy jego laska skończyła uniwersytet to połączyłam ich domy czy coś takiego. I tutaj zaczynają się schody. Facet nie chce wykonywać moich poleceń względem tej dziewczyny, teraz jego żony. Chodzi mi o np. pocałuj, czy flirtuj. Nie wiem co jest grane, bo reszte poleceń wykonuje...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.05.2005, 19:31   #3
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał myszka95
Uciesze cie, bo mozna powiesic na scianie zdjęcie chyba jak sie kliknie na aparat jest cos w stylu powies na scianie albo cos podobne.
Pozdrawiam
Myszka95
Yyy...no właśnie na aparacie mam tylko funkcę sprzedaj za 100$ jak już je "cyknę". Może ktoś inny zna odpowiedź??
stare 03.05.2005, 22:44   #4
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Yyy...no właśnie na aparacie mam tylko funkcę sprzedaj za 100$ jak już je "cyknę". Może ktoś inny zna odpowiedź??
a wchodziłaś w trub kupowania ?? wtedy takie zdjęcie po prostu podnosisz i wieszasz, lub stawiasz na szafce, biurku, itp.

Cytat:
Napisał gotrig
moze mi ktosik przypomniec strone na ktorej jest hack do pobrania -bara bara nastolatkow zeby dzialal w "sims na studiach"? bardzo prosze.
http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 plik z końcówką "EP" w nazwie.

Ostatnio edytowane przez rainne : 05.05.2005 - 19:49
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:13   #5
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (, to nie ma opcji "Postaraj się o dziecko". Jest tylko "bara-bara".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:30   #6
Loczek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (, to nie ma opcji "Postaraj się o dziecko". Jest tylko "bara-bara".
Nie nie mogą mieć.
Ta opcja jest chyba tylko po to że jak sie balangi organizuje to wtedy jak sie ma małe dzieci bo koleżanka przyniosła aby sie zajeła.
Albo jest to tylko dla jaj dane.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:46   #7
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Studenci nie mogą mieć dziecka... Chyba, że zyjesz dorosłą simką i zaprosisz studenta... Wtedy się da... Nie wiem, po co jest ta opiekunka...
stare 08.05.2005, 17:51   #8
taga91
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mar(tunia)
Studenci nie mogą mieć dzieci, chyba że użyjesz kody boolProp testingCheatsEnabled true ale to opisane jest dokładniej w poradniku tego kodu ( nie pamiętam dokładnie jakie opcje trzeba wybrać więć podaje link) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 19:31   #9
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał taga91
Studenci nie mogą mieć dzieci, chyba że użyjesz kody boolProp testingCheatsEnabled true ale to opisane jest dokładniej w poradniku tego kodu ( nie pamiętam dokładnie jakie opcje trzeba wybrać więć podaje link) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657
ALe to troche dziwne, że opiekunka jest... Do czego ona jest, żeby się studentami zajmowała?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 22:04   #10
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Mam takie pytanko.. Czy jak jest sim nastolatek i pojade nim do miasta i kupie ciuchy dla młodego dorosłego to jak tym nastolatkiem pójde na studia to będie miał te ciuchy co kupiłam czy nie??

I jeszcze drugie pytanie: Mam simsy na studiach angielskie i mam troche kłopotów z graniem.. I kiedy chciałam wysłać nastolatka na studia przez telefon klikałam College i wyświetlały mi się trzy opcje nie chcialam brać żadnej z nich żeby czegos nie zdupczyć moim nastolatkiem.. No więc: Czy u was też sie wyświetlają 3 opcje? Jak one brzmią? I jeszcze jakby był ktoś tak miły i przetłumaczył mi je na angielski..
Z góry dziękuję.

EDIT: I jeszcze jedno.. Czy ten hack z modthesims z ciąża nastolatek.. To czy one mogą mieć dzieci z dorosłymi??

Ostatnio edytowane przez AleX : 08.05.2005 - 22:19
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości)

Zasady Postowania