|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 13
|
Wiem, że było chyba już takie pytanie, ale jakoś jestem niezorientowana, więc proszę o pomoc.
Kiedy się używa aparatu fotograficznego (przy karierze sztuka czy coś takiego) i robi się zdjęcie, można je sprzedać za 100$ (w moim wypadku). Moje pytanie brzmi: czy można tego zrobionego zdjęcia nie sprzedawać a powiesić na ścianie? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Widze, że temat przestaje być na temat
No, ale nieważne. Madi ma problem (czyli ja). Miałam studentów- dziewczynę i chłopaka. Koleś szybciej skończył studia i wyprowadziłam go do domku w Miłowie. Kiedy jego laska skończyła uniwersytet to połączyłam ich domy czy coś takiego. I tutaj zaczynają się schody. Facet nie chce wykonywać moich poleceń względem tej dziewczyny, teraz jego żony. Chodzi mi o np. pocałuj, czy flirtuj. Nie wiem co jest grane, bo reszte poleceń wykonuje...
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez rainne : 05.05.2005 - 19:49 |
||
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (
, to nie ma opcji "Postaraj się o dziecko". Jest tylko "bara-bara".
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ta opcja jest chyba tylko po to że jak sie balangi organizuje to wtedy jak sie ma małe dzieci bo koleżanka przyniosła aby sie zajeła. Albo jest to tylko dla jaj dane. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mam takie pytanko.. Czy jak jest sim nastolatek i pojade nim do miasta i kupie ciuchy dla młodego dorosłego to jak tym nastolatkiem pójde na studia to będie miał te ciuchy co kupiłam czy nie??
I jeszcze drugie pytanie: Mam simsy na studiach angielskie i mam troche kłopotów z graniem.. I kiedy chciałam wysłać nastolatka na studia przez telefon klikałam College i wyświetlały mi się trzy opcje nie chcialam brać żadnej z nich żeby czegos nie zdupczyć moim nastolatkiem.. No więc: Czy u was też sie wyświetlają 3 opcje? Jak one brzmią? I jeszcze jakby był ktoś tak miły i przetłumaczył mi je na angielski.. Z góry dziękuję. ![]() EDIT: I jeszcze jedno.. Czy ten hack z modthesims z ciąża nastolatek.. To czy one mogą mieć dzieci z dorosłymi?? Ostatnio edytowane przez AleX : 08.05.2005 - 22:19 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|