|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są moje FS?![]() |
|||
Dno! 0/10 - 3/10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
Nie łatwo mi to ocenić. 3/10 - 5/10 |
2 | 11.11% |
Obleci . 5/10 - 7/10 |
0 | 0% |
Dobre są ale widziałem (widziałam) lepsze. 7/10 - 9/10 |
8 | 44.44% |
Super!Świetne cudo! 9/10 - 10/10 i można w zwyż. |
4 | 22.22% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witam miałam gre popsutą ale już działa
![]() Dziś wszystko będzie ok bo cała akcja będzie kierować się do Marty i Kasi . Więc Zaczynam ![]() -Ech wszystko przez ciebie gdybyś nie przyjechała tu miałabym nadal rodzine! -Dlaczego tak mówisz ?! -Haha dlaczego ?! Jutro się przekonasz ! ![]() W sypialni... Kasia myśląc o tym wszystkim co Marta jej godzine temu powiedziała , postanowiła odpłacić jej tym samym . -Ale teraz musze się przebrać i zmienić kolor włosów. Powiedziała i tak zrobiła... ![]() Oto Kasia po przemianie. Marta zrobiła tak samo tylko że zwlekała z kolorem włosów, nie chciała ich niszczyć. ![]() W nocy. Jak Kasia zasnęła odrazu Marta wyszła z domu na tył , porozmyślać o tym wszystkim i poprzypominać sobie piękne chwile z dzieciństwa . ![]() -Straciłam już was na zawsze ! Dlaczego ja?! Dlaczego właśnie ja zostałam bez rodziny? I właśnie ją oświeciło że Kasia też jest tak jakby jej rodziną tylko że nie z krwi i kości ... ![]() Marta nie myśląc już dłużej poszła do domu i postanowiła , zmienić kolor włosów . -Nieważne jak będę wyglądać , nie mogę zapomnieć o mamie i tacie oni byli najukochańsi na świecie ! Wykrzyczała . ![]() Ranek... Marta nie myśląc dłużej pobiegła do pokoju Kasi , aby ją poprosić o przebaczenie. Kasia jak tylko ją ujrzała, mina jej zrzedła podeszła do niej i krzykneła. -Czego chcesz w moim pokoju?! -Ja Kasiu chciałabym porozmawiać . -Po co ?! Żeby znów mną pomiatać?! Ooo nie , nie będę zgrywała głupiej , jeżeli tylko krzykniesz na mnie lub zrobisz coś nie tak sama sobie będziesz radzić , ciekawie czy ci się uda haha ! Marta zasmucona tym że nie będzie mogła powiedzieć Kasi tego co czuje , wyszła z pokoju . ![]() Marta zbiegła jak najszybciej z góry i wskoczyła to autobusu , gdzie jak zawsze nie miała gdzie usiąść . -Hej Marta może usiądziesz tu?Powiedziała Sara jej koleżanka. -Dzięki Saro . -Och nie ma za co zawsze wiem że lubisz się spóźniać.Powiedziała z uśmieszkiem takim że wyglądało to tak jakby miała zacząć śmiać się w niebo głosy. ![]() (Sooora za ten telefon ale jak meblowałam dom miałam kod Moveobjects on ) Po szkole . Kasia już zrozumiała że Marta chciała ją przeprosić i w miarach przeprosin postanowiła pomóc jej w lekcjach . -Marto wiesz może ja bym ci pomogła ? -Dlaczego właśnie ty?! -Tak się pytam bo może masz z czymś problem . -Tak ci się zdaje? Przecież wiem dlaczego cię do nas wysłali ! Bo byś jako dorosła rady sobie nie dała! I oni myśleli że moja mama Ania cię nauczy wszystkiego lecz było za późno ! Wierz mi ! A po za tym w szkole dostaje same 6 więc nie potrzebuje pomocy! Kasia smutna wykładem Marty poszła sobie gdzieś i Marta jej już nie widziała. Czy to koniec ? Czy Marta już nie znajdzie Kasi? C.D.N. Sorka za taki krótki odcinek ale mam dość problemów z grą na pewno trzeci odcinek będzie szybciej . ![]() i z tego jestem dumna ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|