![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
Robicie bardzo ładne skiny. Też bym porobiła ale nie mogę włączyć Body shopa...
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, czy w programie the Sims 2 warsztat da się zrobić włosy z pasemkami?? A jeśli nie to jak to zrobić??
![]() |
![]() |
#204 |
Reputacja: 10
|
![]()
trzeba wyeksportowac dana fryzure i w programie graficznym dorobic w teksturce pasemka, a potem wgrac do programu : P procedura poslugiwania sie warsztatem zostala CHYBA opisana w ktoryms z poradnikow, tak mi sie wydaje<lol>
#205 |
Guest
|
![]()
Moje cudeńka
![]() Inga Machacz, tegoroczna maturzystka: Lamia Paprika, studentka drugiego roku psychologii |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]()
dorosła simka szpeczjal for Pysia :* krwawa szminka i biały kolor skóry robiony przeze mnie a oczy ściągnęłam z parsimonous.org czy jakoś tak
|
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Adi : Podobno da się wysyłąć je na thesims2.com . Może niech inni wysyają prace , jak dojdzie do 20 to z tych 20 wybierzemy 5 najładniejszych a potem ankiete. I zobaczymy jak wiele osób ją ściągnie. Ale to dobpiero jak bedzie TS2
Tak. Da się wysyłać na thesims2.ea.com i ja je wysyłam.więc zajrzyjcie do tematu w tym dziale pt. : ciuszki autor MIMI (oczywiście) |
![]() |
#209 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
otóż gdy włączam ts2 Warsztat po pod koniec wskakuje:
Działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta" gdy włączam ts2 jest ok, gdy daje na stwórz rodzinne i juz ma byc sim tworzony to tnie sie muza i znów to samo. na forum nie znalazłam pomocy, bo spróbowałam wszystkiego: nie mam downoloads nie mam clona nie mam ni włozone jak włączam warsztat lub ts2 próbowałam odinstalowac i zainstalować- nic nowy system- to samo a wcześniej chodziła pięknie pomimo zainstalowania nowego directa 9 nic... nie działa ![]() Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 16.06.2005 - 13:03 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|