![]() |
#441 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Guest
|
![]() Cytat:
poza tym nie można tego przyspieszyć. |
|
![]() |
![]() |
#443 |
Guest
|
![]()
Dzięki Iwa. A odpowiecie na pozostałe 2 pytanka??
|
![]() |
![]() |
#444 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jeśli jednak może, to na pewno bedzie mógł z nich korzystać jak uda się na studia. zawsze przecież można kliknąć na szafę. 2. w tym hacku nastolatka może zajść w ciążę zarówno z dorosłym jak i nastolatkiem. chociaż to też trudno powiedzieć jaką wersję Ty masz. w tym hacku http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 ta funkcja jest dostępna. |
|
![]() |
![]() |
#445 |
Guest
|
![]()
rainne dzieki wielkie naprawde bardzo mi pomoglas mua mua :*
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Czy jak sie wprowadze do akademika to steruje wszystkimi simami tam mieszkajacymi czy tylko moim simem..??? bo wydawało mi sie ze steruje sie wszystkimi simami tlyko w siedzibie bractwa...a nie w akademiku
|
![]() |
![]() |
#447 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Guest
|
![]()
chcialabym sie dowiedziec czy istnieje taka mozliwosc, aby w akademiku mieszkali tylko simowie stworzeni przeze mnie, ale zebym ja kierowala tylko jednym??
|
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
|
![]()
Niestety nie jest to możliwe. A szkoda, bo jak miastowych wysyłasz na studia, to oni się automatycznie robią twoimi simami z nie NPC
|
![]() |
![]() |
#450 |
Guest
|
![]()
Jeżeli to już było to bardzo przepraszam, ale ten temat ma 46str. z tego co pamiętam, a ja nie mam tyle czasu. Czy jest możliwość zmienienia akademii? Ja wybrałam klasyczną, ale nie mogłam dostać się do bractwa, a później gdzieś przeczytałam, że to jedyna szkoła, w której go nie ma. Nie chcę zakładać swojego bo w gotowych są juz wszystkie przedmioty i takie tam.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |