|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy pisać dalej to FS? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 6.25% |
Nie |
6 | 37.50% |
Jak chcesz |
9 | 56.25% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za podpowiedzi,oceny i porady od wszystkich będe ich się trzymał,a teraz nowy odcinek i UWAGA Przepraszam że mało zdjęć ale nie miałem czasu
Pozostali nastolatkowie uciekli.Kery wyjął pistolet z kieszeni i strzelił do Haisera. Potwór upuścił z rąk nastolatka.Zaczynał podchdzić do Kerego i Miki.Nagle zatrzymał się. Bohaterom ciarki przeszły po plecach.Zaczynał wyrywać ze ściany cegły.Mężczyzna był przerażony i myślał co zrobić.Haiser wyrwał 2 cegły i podchdził do Kerego i Miki.Zapadła cisza nie było nic słuchać poza podchodzącym potworem.Mężczyzna złapał kobiete za rękę i bardzo ją ścisnął. Haiser zamachnął się i już miał rzucić kiedy Kery i Mika wbiegli do laboratorium.Chodzili po pustych korytarzach gdzie były tylko porozwalane i poporzewracane sprzęty medyczne i chemiczne. ![]() -Kery? -Tak? -Chyba zabłądziliśmy -Też tak myślę -O patrz wyjście! -Nareście uciekliśmy!-Krzyczy Kery Lecz zatrzymali się przed wyjściemi powoli spoglądali co jest za nimi. Nie było nic.Bohaterowie zaśmieli się wesoło i wyszli z laboratorium. -Powiemy o Haiserze?-Pyta Mika -Nikt nam nie uwieży ale ide powiedzieć żeby na metalowych drzwiach zaistalowano kod który uniemożliwi wejście do budynku laboratorium -powiedział zmartwiony Kery. Weszli do swojego apartamentu w hotelu i zaczeli mysleć jak wyleczyć Haisera. -Mika? -Co znowu? -Wziąłem z tamtąt troche dokumentów. -Pokaż. -Ale i z nich nic nie wyniknie musimy tam znowu iść. -Co oszalałeś? -Musimy mu pomóc to z logicznego punktu widzenia jest człowiek. -Racja. -to idziemy? -Musimy-Mówi Mika. Bohaterowie znalezli się pod opuszczonym laboratorium Znowu chodzili po pustych korytarzach.Znależli pomieszcznie w którym trzymano szczepionke Szukali wszędziej odpowiedzi .Nagle usłyszeli jak coś włamuje się do pomieszczenia -Chowaj się-mówi Kery -Gdzie? -Gdziekolwiek kobieto szybko!-Krzyczy Kery Było już za póżno Haiser zbliżał się kobiety. ![]() Mężczyzna stanął w jej obronie,lecz sam się bał Ciarki przechdziły mu po plecach lecz na to wszystko zacisnął pięści.Potwór uderzył Kerego i przycisnął go do ściany -Zostaw ją!-Krzyknął Kery -To ty!-Wydusił z siebie Haiser -ty gadasz? -Tak -Oooo joj -Zemsty- wrzeszczał Haiser Potwór uderzył ponownie Kerego -Nie!!!!Krzyczała Mika Nagle Kery wziął pistolet strzelił w Monstrum.A on z bulu puścił mężczyznę Kery zobaczył karabin maszynowy.Wziął go zaczął strzelać w potwora krzycząc chcemy ci pomóc! -Uciekamy!-Krzyczy Kery -Zostaw ten karabin! -Uciekaj! -Kery uważaj-Krzyczała Mika Potwór uderzyl mężczyznę który z bólu stracił przytomność Haiser podchodził powoli do kobiety wiedząc że pomieszczenie jest szczelnie zamknięte. -Nie podchodz! -Ja chce zemsty -Za co? -Za to coście mi zrobili!-Wrzeszczał potwor łapiąc Mike ężczyzna stanął w jej obronie,lecz sam się bał Ciarki przechdziły mu po plecach lecz na to wszystko zacisnął pięści.Potwór uderzył Kerego i przycisnął go do ściany -Zostaw ją!-Krzyknął Kery -To ty!-Wydusił z siebie Haiser -ty gadasz? -Tak -Oooo joj -Zemsty- wrzeszczał Haiser Potwór uderzył ponownie Kerego -Nie!!!!Krzyczała Mika Nagle Kery wziął pistolet strzelił w Monstrum.A on z bulu puścił mężczyznę Kery zobaczył karabin maszynowy.Wziął go zaczął strzelać w potwora krzycząc chcemy ci pomóc! -Uciekamy!-Krzyczy Kery -Zostaw ten karabin! -Uciekaj! -Kery uważaj-Krzyczała Mika Potwór uderzyl mężczyznę który z bólu stracił przytomność Haiser podchodził powoli do kobiety wiedząc że pomieszczenie jest szczelnie zamknięte. -Nie podchodz! -Ja chce zemsty -Za co? -Za to coście mi zrobili!-Wrzeszczał potwor łapiąc Mike Nagle do pomieszcznia weszło czterech żołnierzy z karabinami. Zaczeli strzelać do Haisera.Po długiej walce oswobodzili Haisera i zawieżli go do laboratorium za granicą by zbadać czy napewno wstrzyknięto mu Flaur(te szczepionke) ![]() Ostatnio edytowane przez Stomilowiec : 15.05.2005 - 16:19 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|