No więc tak. Jak już CI mówiłam Foto story jest świetne. Widać po zdjątkach, że siedziałeś długo nad ustawieniami, no a efekt widać. Mam dwa zastrzeżenia które mi się rzuciły, właściwie to tylko takie spostrzeżenia. Mianowicie książki w bibliotece w jednym z odcinków(te leżące na stole) wyglądają jak książki telefoniczne

, a Parvati Patil nie chodzi w krótkich spódniczkach :laugha: (dla wyjaśnienia dla innych Parvati była w Pokoju wspólnym Gryffindoru, stała z tyłu, czarne włosy). Co do fabuły bardzo mi się podoba szczególnie to, że teraz widać że zmierza ona w kierunku jakiegoś czegoś co ma się zdarzyć. No szkoda jedynie że narazie zaprzestałeś pracy nad kolejnymi odcinkami a mam nadzieję że takowe się wogóle ukażą bo czekam na następne wspaniałe zdjątka i rozstrzygnięcie całości. Jak wiesz też jestem fanka HP niom i mnie zżera ciekawość co tak wykombinujesz dalej

. No jeszcze troszkem pochwał podobają mi się zdjątka na cmentarzu--> no świetne te pioruny. Dormitorium chłopców--> wspaniale odwzorowanie szczegółów no i te kufry

. No oczywiście pojedynek w WS(dla laików Wielka Sala

) te promienie z różdżek :wizard: . Co tu dalej gadać poprostu masz talenta i juszzzzzzzzzzzzz
Pozdro od Pysiacka(Parvati Patil) :wizard: