Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów?
Wenezuelska telenowela 117 22.50%
Poszukiwanie UFO 17 3.27%
Życie bez zmartwień 101 19.42%
Normalne życie 285 54.81%
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2005, 11:32   #71
patryk123
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ▫Molly▫
Staram sie tworzyć normalne rodziny, ale zawsze odpala mi jakiś hmm... debilski?? (szorry) pomysł.. no więc... np. wymyślam nagle , że moja simka musi oddać się obserwacją ufo inaczej nie będzie vczula się w życiu spełniona. Lub, że moja simka nagle (po zdobyciu kariery politycznje) chce zostać malarką... Raz stworzyłam wegetarianina
zycie bez zmartwien i mam taka misje muszedo konca rzycia moich simow zarobic pierwszy milon udalo mi sie to ale musialem pic litrami eliksir mlodosci
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.06.2005, 18:22   #72
Megga
Guest

Domyślnie

A u nie w simsach życie to sielanka.
Staram się żeby mw każdym domu panował nastrój rodzinny. Rodziny mają swoje tradycje i cała rodzina mieszka w 1 domu.
Wszyscy mają aspirację Założenie rodziny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2005, 20:35   #73
ignis
Guest

Smile Choroba simowa

A ja jestem chyba chora. Przywiązuję się, biedactwo, do moich simusiów ;( . Zazwyczaj prowadzą spokojne życie. Mają kupę kasy i jeszcze więcej dzieciKiedy raz się zawezmę i powiem sobie, że tym razem spapram komuś życie i np. rozwiądę szczęśliwe małżeństwo po fakcie dokonanym jest mi przykro i najczęściej kończy się to kolejnym ślubem i sielanką do końca życia. Mam taki zwyczaj, że gadam do swoich simów :wacko: Tak poprostu mówie do monitora Cieszę się gdy im się coś udaje, jak dostaną awans, zajdą w długo oczekiwaną ciążę lub osiągną inne sukcesy. Raz się nawet robeczałam jak mi sim ze starosci umarł ;( Biedne ze mnie dziecko
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2005, 21:36   #74
Rapunzel
Guest

Domyślnie

Staram się,aby moi Simowie wiedli życie bez zmartwień.Realizuję ich pragnienia i cele życiowe,zdobywam przyjaciół, zakładam rodziny.Z reguły zawsze mają złoto albo platynę.
Chociaż nie zawsze mi się to udaje i wtedy żyją normalnie, jak inni .Praca,przyjaciele,rodzina. Ot, takie nudne życie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2005, 23:59   #75
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Artusek
Cześć! Zawsze mnie ciekawiło, jakie jest życie simów u was?Czy wygląda jak Wenezuelska telenowela,czy może rzeczywistość typu piękne, idyliczne życie? Proszę o komentarze!
Kiedys tworzyłam własnych.... Teraz tylko wielopokoleniowo gram w scenariusze Maxisa... A moje simy? Cholera one i tak robią co chcą a ja jestem... Bóg??? Welki Brat?? W każdym bądź razie złoto i platyna i schodzą pięknie z drinkami w ręku.... A najbardziej lubię? Nerwusa. W każdym bądź razie pod moją ręką (bez kodów i cheatów) wyszedł na ludzi (matuchna i jej kolejny mąż wzmacniali mu cechy i zrobili z Nerwusa super faceta), ma nową facjatę... Żonę po studiach i syna, dochrapał się generalskiego stołka.... Oliwka - jego matka niańczy dzieciątko. Żyć nie umierać...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2005, 11:25   #76
LindSay
Guest

Domyślnie

Czasem nudzi mi się normalne życie moich simów. Teraz moja ukochana simka, która ma męża i czwórkę dzieci (dwójka już się wyprowadziła) ma kochanka . I jest teraz bardziej ciekawiej!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2005, 18:07   #77
Amek
Guest

Domyślnie

Moja ulubiona simka ma męża i 3 dzieci każde z innego związku. Obecnie ma 8 kochanków ( 5 żonatych ) A najdziwniejsze jest to że jak z jednym z nich robiła bara-bara to przyszedł jej mąż, zobaczył to i nic <lol>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.06.2005, 13:24   #78
Trish
Guest

Domyślnie

Ja mam jedną ulubioną rodzinkę "Morkisz". Gram nią od pół roku. Mam już 7 pokolenie i dalej mam zamiar ją prowadzić. Może pobije rekord?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2005, 10:28   #79
klakla999
Guest

Domyślnie

ja zawsze robię im normalne życie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2005, 19:52   #80
.:Karmelia:.
Guest

Domyślnie

EE tam u mnie żyją jak normalini ludzie...Czasami zdarzają im sie wpadki...Najbardziej wkurza mnie lama Dżina....OOOchh
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania