Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.06.2005, 12:20   #11
Karo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Bar-bar-ka
Nie chciałam zakładać nowego temety, więc tutaj się zapytam:
Jak ściągnąć czapkę radości, bo mój sim nie mógł. Najpierw było ok, ale potem wszystkie paski mu pospadały na czarewony i przyszła śmierć? ;( Co robic, żeby było ok. Dodam, że jak zakładał tę czapkę to miał platynowy pasek aspiracji.
Też tak miałam. Mój sim założył hełm przy platynowym pasku aspiracji.Miał go na głowie długo i w tym czasie aspiracja spadła mu na złotą a potem na zieloną.
Ja zupełnie o nim zapomniałam , bo zajęłam się innym simem i dopiero jak przyszła śmierć zobaczyłam co się dzieje.Miał prawie wszystkie potrzeby na czerwono.Kochająca go osoba wyprosiła śmierć, żeby go nie zabierała.Ale potrzeby znów zaczęły spadać niezależnie od tego czy go karmiłam, kładłam spać itp.Wtedy przypomniałam sobie , że ma na głowie hełm, więc kliknęłam na hełm, wybrałam opcję "zdejmij" i szybko zaczęłam spełniać jego potrzeby. I się udało.
Myślę, że jest to uboczne działanie hełmu przy sapiracji poniżej złotej.Po prostu jak aspiracja spadnie trzeba zdjąć hełm, żeby nie dopuścić do takich sytuacji.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.06.2005, 18:12   #12
Anet@
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Violaa
Ja to za często nie używam mleka mądrości Bo denerwuje mnie, że już pierwszego, czy drugiego dnia dziecko wszystko potrafi, a tak to chyba im rodzic dłużej uczy dziecko to chyba bardziej się lubią? Nie znam się :] Wolę, żeby dziecko dlużej przebywało z rodzicami, niż z zabawkami, ot tak! Będzie miało jeszcze pełno czasu, żeby sobie podnieść wskaźnik charyzmy, czy kreatywności

Najlepiej jest użyć "obrazu".Naciskasz na niego i twój sim ma uzupełnione potrzeby na maxa i wtedy łatwo się go uczy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2005, 21:56   #13
evelina
Guest

Domyślnie

;p
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania