Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.05.2005, 22:48   #1301
Polaris
Guest

Domyślnie

Ja jeszcze nigdy nie słyszałam o zielonych smokach. Zawsze trafiał mi się tylko fioletowy, czerwony lub żółty. Najlepszy z nich był fioletowy. Czerwony mi wszystko palił. Ja nigdy nie miałam moich smoków czym karmić więc zjadały śmieci tylko. Smakołyków musiałam mnóstwo nakupować.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.05.2005, 07:42   #1302
samba
Guest

Domyślnie

ja miałamkiedys w jedne rodzinie az 10 smoków z trzech rodzai, mowiem wam ale było super

stare 06.05.2005, 14:04   #1303
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Tak jak już napisałam wcześniej zdarzyło wam sie kiedyś, że smoki zaczely ze sobą ,,rozmawiać" i nad ich głowami pokazywały sie plusy? moje tak mialy, a potem jeszcze zaczeły sie gonić jak króliczki Słodkie!

stare 07.05.2005, 21:46   #1304
Anexia
Guest

Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!

stare 08.05.2005, 13:47   #1305
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Anexia
Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!
Wystarczy kupić u wampirzycy jajo smoka :\ . Nie przecztałam całego tego tematu, lecz jestem pewna, że juz gdzieś ktoś to napisał. Jak się kupi jajo, to wystarczy potem tylko wychować smoka...
stare 04.06.2005, 11:11   #1306
Guest

Domyślnie

Napisał ktoś napewno i to wiele razy I nie pozbawiajcie wyszukiwarki roboty, bo i tak już wzrasta bezrobocie w Polsce

stare 18.06.2005, 19:13   #1307
blue eyes
Guest

Question /

Cytat:
Napisał Nilka
ja mam już drugiego zielonego, pierwszego uwolniłam b o mi ciągle kwiatki zżerał, a teraz mam drugiego a wiecie to troche nie na temat, ale te skrzaty jak sie zaczaruje, że one się ruszają i potem jak się korzysta z tych kryształów to te wredoty mnie atakują!! Skaczą na mnie i lataja po całym domu...
oco hodzi z tym uwalnianiem?

stare 18.06.2005, 19:34   #1308
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał blue eyes
oco hodzi z tym uwalnianiem?
Gdy klikniesz simem na smoka to jest opcja "wuolnij". Jśli to zrobisz to smocek sobie pójdzie w nieznane...i chyba nie wróci...
stare 22.06.2005, 16:31   #1309
Jenny_Werles
Guest

Grin I jestem

Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? (z ciekawośći)

stare 23.06.2005, 10:18   #1310
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jenny_Werles
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba!

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? (z ciekawośći)
Po pierwsze: :witaj:
Po drugie:
Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony Nie mialam jeszcze zielonego smoka, ale podobno są takie smoki, chociaż niewiele osób na forum je miało. Kolor zależy zaś od tego ile się danym smokiem zajmujesz, np. jak cały czas ,,olewasz" smoka to jest czerwony ( najbardziej nieznośny, bo co chwilę coś podpala), jak bardzo o niego dbasz to fioletowy ( bardzo sympatyczny i ,,przytulasty" smok ) jak słucha dużo muzyki to jest żółty (spokojny smoczek, ale nie znam dokładnie jego charakteru), a co do zielonego smoka to nie mam ,,zielonego" pojecia Takimi to chyba się trzeba baaaaaaaaaardzo duzo opiekować, ale tego już nie jestem pewna

Ostatnio edytowane przez .:WiLa:. : 23.06.2005 - 10:20

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania