Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.06.2005, 12:38   #1
Sushi007
Guest

Cool

ja to robie tak że gdy się starzeją to opiekują się dziecmi a potem ....... umierają czasami sama je zabijam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.07.2005, 09:13   #2
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33
Sad

Ja tez nie za bardzo przepadam za dziadziusiami i babciami( )1.niedosc ze bredza o to i tamto to jeszcze...to stare pierniki ...ale nie chcialabym zeby umierali ;( :1smutny:
stare 11.07.2005, 13:53   #3
she
Guest

Domyślnie

Nigdy nie grałam simem tak długo żeby się zestarzał ;/
Zazwyczaj tworze sima, ma dziecko, dziecko staje się nastolatkiem i robie nową rodzinkę, tym razem z inna historyjką etc ... ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 18:31   #4
Velixica
Guest

Smile aging off

U mnie sie nigdy nie starzeją przeważnie daje kod aging off i jest spoko .A mam takie pytanie czy jak dam ten kod to noworodki(te całkiem malutkie) się też nie,,starzeją".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.07.2005, 14:02   #5
Zaria
Guest

Domyślnie

Ja niecierpię staruszków w grze... Miałam kilku którzy umarli śmiercią naturalną ale całą resztę zabijami kodami.
Starsi budzą sie w srodku nocy i nie robia nic pozytecznego (mieszkaja osobno ze swoimi dziecmi i wnukami wiec chodza tylko do pracy)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2005, 10:38   #6
Issa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał alia
Cholera już lepiej staruszka dobić eliksirem i skrócić mu męczarnie niżby miał wnuki bawić... Mało było, że własne bachory odchował????
Oj, nie przesadzajmy. Na ogół dziadkowie uwielbiają dzieci swoich dzieci, mają z nimi lepszy kontakt etc. Pod nieobecność rodziców bez problemów zająć się mogą wnukami, ostatecznie i tak siedzą na emeryturze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2005, 20:39   #7
Lea
Guest

Domyślnie

Moi emeryci robią co chcą. Mieszkają oczywiście z dziećmi i wnukami, ale jeśli nie chcą się opiekowawać wnukami to tego nie robią. Chca na emeryturę - idą. Nie chcą to nie. Pragną mieć wnuki to je mają.... chcą rozwijać umiętności to to robią. Rozwijają przyjaźnie i romanse w sposób trudny do opanowania i... umierają bardzo w podeszlym wieku (80-84 dni). Inna rzecz że przez całe swoje życie ani razu nie wypijają eliksiru życia. No bo czy w normalnym życiu jest coś takiego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2005, 07:09   #8
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Issa
Oj, nie przesadzajmy. Na ogół dziadkowie uwielbiają dzieci swoich dzieci, mają z nimi lepszy kontakt etc. Pod nieobecność rodziców bez problemów zająć się mogą wnukami, ostatecznie i tak siedzą na emeryturze.
Ostatecznie to emeryt też człowiek, a nie wyrobnik na wycugu wasnych dzieci. Całe życie tyrają, odchowują własne potwory, a potem mają jeszcze na starość zmieniać śmierdzące pieluchy??? No pięknie... I koniec życia jest właściwie gówniany. Wiesz co? Jak już będę starym pierdzielem to nie wpuszczę moich własnych dzieci do domu, bo albo mnie zatłuką albo podrzucą wnuki do niańczenia. A ja wtedy będę miała na pewno inne marzenia - choćby wypoczynek gdzieś w pięknym miejscu, albo malowanie czy rozwijanie każdego innego hobby z hodowla doniczkową marchewki włącznie, a nie użeranie się z cudzą progeniturą. Po to dzieci maja rodziców, żeby się nimi zajmowali. BTW już wolę grać staruszkami (bo wtedy jestem Wielki Brat siedzę i patrzę jak moje laleczki organizują sobie rozrywki - wreszcie simy nigdzie się nie śpieszą, nie muszą wstawać po nocach albo rano lecieć do pracy) niż uczyć niemowlaka nocnikowania... ;-p Nie lubię dzieci... brrrr

Ostatnio edytowane przez Margierytka : 27.06.2005 - 07:11
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.07.2005, 10:54   #9
Kamcia
Guest

Domyślnie

Moje simy się nie starzeją bo bardzo szybko mi się nudzą i tworze nowe i nowe i jest takie błędne koło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.07.2005, 13:04   #10
Vavill
Guest

Domyślnie

U mnie starsi ludzie mają tak zwany obowiązek. Jak jest sam staruszek z nastolatkiem i miał dobrą karierę to łazi do pracy, maluje, sprząta pielęgnuje ogród i kłuci siem z nastolatkiem a jak nastolatek dorośnie i ma dzieci staruszek idzie na emeryturę i opiekuje się bachorem przy czym wypełnia to co już napisałam. Kiedy bachorek dorośnie emeryt idzie do tak zwanego Domu starców który wybudowałam i tam żyje a jak mu się znudzi moshe wejsć do pewnej sali i wybrać se śmierć. THE END xddd
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania