|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o te 1 zdarzenie, to nic już nie zrobisz...tak już jest. Do mnie co kilka dni przychodzą sąsiedzi i nawet nie pukają, nie dzwonią tylko się wpraszają...Co do 2 zdarzenia, to powinnas jeszcze przynajmniej jeden raz zadzwonić. Jak tak wprawdzie nie miałam, ale trzeba było jeszcze chwilkę poczekać, albo jeszcze raz zadzwonić. C-I-E-R-P-L-I-W-O-Ś-C-I!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mojej siostry został raz policjat.
Spał w łóżku rodziców, jadł śniadanie i nie dało się go wyprosić. Gry rówież nie dało się zapisać ani włączyć trybu kupowania bo policja była. Do tego jeszcze przyjechała opieka społeczna i zabrała małe dziecko i dziewczynkę w wieku szkolnym. Ale nadal nie chcieli odjechać. Może dlatego że babka była w ciąży? I czekali na kolejne dziecko do zabrania? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Raczej nie zabierają dzieci ot tak...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja simka po wiellkluuu straraniach znalazl męża który był dla niej idealny... nie zapisałam gry bo chciaam jak juz bedzie dziecko... to dziecko miło być adoptowane... i przyjechała ta babka z dzieckiem moim i mi tak srtanęła w drzwiach że simowie nie mogli wyjśc z domu... a nie dało sie przejść w tryb kupowania ani zapisac ani nic bo OPIEKA SPOŁECZNA staneła w drzwiach! Musiałam resteowac kompa i znowu ja z tym kolesiem poznac itd. i adoptowałam dzieko i mi przywieźli murzyna ale juz było ok...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
eee niesądze ze czekają aby ci zabrac tego bobo... to poprostu bład w grze
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |