![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
zdecydowalam ze dam to do tego dzialu bo w koncu chodzi o dodatki.
po pierwsze, chcialam zepytac czy da sie w jakis sposob zrobic wlasne meble i dodatki. wiem ze jakos sie da, ale trzeba je robic w 3d wiec dla mnie odpada:/ ale moze wiecie jak mozna je przekolorowac? to znaczy np. niebieska sofe, zamienic na czerwona albo cos. z gory dzikei za odpowiedzi i po drugie, czy da sie(i w jaki sposob) robic wlasne fryzury. nie mam na mysli przekolorowania, tylko inne fryzury. z gory dziekuje tez za ta odpowiedz ![]() pozdroffki! P.S. w jaki sposob robi sie meshe? czy po prostu w programie graficznym czy jak? z godzy dzieki ![]() Ostatnio edytowane przez sasanka_sasaneczka : 29.06.2005 - 20:19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do stworzenia Meshy potrzebujesz Dobry program 3d (np.3d max),na dothesims 2 przeczytałem że potrzeba jeszcze program meshtool i simpe
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a nie wiesz w jaki sposob mozna zmienic kolor mebli? albo jak zrobic wlasne fryzury? z gory dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sim PE służy do tego celu jak opszukacie to może znajdziecie ten poradniczek a ja jak znajde to dam znać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W folderze gdzie jest zainstalowany Sim Pe jest Plik Wizards Of Simpe.exe czy jakoś tak.
Otwórz tego Wizarda,otworz dzial Recolours.Tam znajdz tą Twoją sofę lub cokolwiek ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No właśnie
![]() SimePE robisz kolory ale meshe nowych ubrań,oklarów,mebelków,fryzur to wydaje mi sie tak jak na początku powiedziałem |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ehh.. dzieki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
KilkA Pytań dot. The Sims Abrakadabra | Moth | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 18.01.2004 09:41 |