Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2005, 16:43   #11
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał thomek-rex
mam mam i jeszcze raz mam trzeba wejść do mój komputer/dysk c/program files/ea games/thesims 2/TSdata/Res/Sound i tamte pliki co będą w folderze sound otworzyć za pomocą windows media player.!!!!!!!
EDIT
o i najważniejsze trzeba te pliki skopiować bo inaczej jeśli sie je wytnie nie będzie muzyki w simsach !!!!
p.s trochę długo będzie się kopiowało
A nie lepiejby je było mieć w formacie mp3? Wybierasz se piosenkę jaką chcesz i mniejby to zajmowało
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2005, 18:16   #12
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał thomek-rex
mam mam i jeszcze raz mam trzeba wejść do mój komputer/dysk c/program files/ea games/thesims 2/TSdata/Res/Sound i tamte pliki co będą w folderze sound otworzyć za pomocą windows media player.!!!!!!!
EDIT
o i najważniejsze trzeba te pliki skopiować bo inaczej jeśli sie je wytnie nie będzie muzyki w simsach !!!!
p.s trochę długo będzie się kopiowało
Jak otwieram je media to on pokazuje coś takiego -
Cytat:
Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku.
. To co mam zrobić?? Pliki te są w formacie PACKAGE (czy coś wtym stylu...). A tak w ogóle to się zdecyduj - czy są w moich dokumentach, czy programach...

Cytat:
No więc możesz je zgrać przez SimPe. Ale czy to jest dozwolone. Nie wiem. Dlatego nie będę pisał. Przepraszam!
Ale jak to można zobić?? I czy na pewno działa (bo nie chcę wgrywać simPe nie potrzebnie...)...

Cytat:
A nie lepiejby je było mieć w formacie mp3? Wybierasz se piosenkę jaką chcesz i mniejby to zajmowało
Ale jak to można zrobić?? Tez bym chciała....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2005, 20:25   #13
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku.

. To co mam zrobić?? Pliki te są w formacie PACKAGE (czy coś wtym stylu...). A tak w ogóle to się zdecyduj - czy są w moich dokumentach, czy programach...

Ja wciskam ok i odtwarza mi się normalnie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2005, 16:47   #14
lay

Domyślnie

Juz mi chodzi. Otworzyłam winampem... bo ten media nie działał. Nie wiem, dlaczego....
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2005, 19:35   #15
Artusek
Guest

Smile

Zeby sluchac osobnych piosenek, trzeba ktorys z tych plikow otworzyc w SimPe, zaznaczyc jeden z nich (nazywaja sie "mp3 or xa Sound File") kliknac prawym przyciskiem myszy i "extract...", a potem wybrac miejsce, gdzie SimPe ma wypakowac plik. Sa w formacie mp3.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2005, 17:21   #16
lay

Domyślnie

Jest jeszcze jeden sposób... O wiele łatwiejszy. Wystarczy ręcznie zmienić rozszerzenie pliku na mp3... Wtedy można go otworzyć każdym programem do słuchania muzyki...
stare 28.06.2005, 17:47   #17
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Jest jeszcze jeden sposób... O wiele łatwiejszy. Wystarczy ręcznie zmienić rozszerzenie pliku na mp3... Wtedy można go otworzyć każdym programem do słuchania muzyki...
Mam do ciebie poważne pytanie.
Jak to zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2005, 21:00   #18
viper_88
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Artusek
Zeby sluchac osobnych piosenek, trzeba ktorys z tych plikow otworzyc w SimPe, zaznaczyc jeden z nich (nazywaja sie "mp3 or xa Sound File") kliknac prawym przyciskiem myszy i "extract...", a potem wybrac miejsce, gdzie SimPe ma wypakowac plik. Sa w formacie mp3.
Wielkie dzięki za wyjaśnienie, mam już kilka *.mp3

Cytat:
Napisał Piękna Dziewczyna
Jak to zrobić?
Musisz jedynie zmienić tekst po kropce, w nazwie pliku

Ps. Jeżyli w opcjach folderu masz włączone ukrywanie rozszerzeń znanych formató plików, musisz to odznaczyć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2005, 08:15   #19
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał Piękna Dziewczyna
Jak to zrobić?
Najłatwiej (wg. mnie) robi się to w total commanderze... Jak zmieniasz nazwę pliku to zmieniasz rozszerzenie (razem z całą nazwą) np. z cośtam.package na muzyka.mp3.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania