|
|
#412 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#414 |
|
Guest
|
Zrobiłam swoje otoczenie.
Dobra, stawiam tam swoje parcele mieszkalne i społeczne. Postwaiłam społeczne któpre nazwałam Zamek jkiś tam. Ok Patrzę a tam na tej parceli publicvznej gdzie nic nie wybudowałam unosi się zielony kryształ. Patrzę a tam siostry Klaiente mieszkają i mają aspirację nauka. Potem znów wklejiłam tam parcelę publiczzną a tam Cwir mieszka. Dziwne nie ? PS. Skąd te tancerki Hula się biorą
|
|
|
|
#415 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 |
|
Guest
|
Wracając do sprewy mrocznego kosiarza:
To normalne, że ogląda telewizor i korzysta z toalety - u mnie też tak było. Tylko dziwi mnie jedno: Dlaczego włączył wieżę Stereo i tańczył ?
|
|
|
|
#418 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Guest
|
Cytat:
) i nie wiem czemu. Otóż grałam w Biedaków i Damian brał ślub z Andżeliką. Trochę miał potrzeb niepozaspakajanych, tj. pęcherz, higiena i energia. Położyłam go spać, za chwilę on wstaje, a Błażejowi (jeszcze z nim mieszkał ) pojawiło się w poleceniach "płacz cicho" i portret Damiana. Okazuje się że Damian kituje i co najdziwniejsze nie wiem czemu! Nie chory, nie głodny, ducha nie zobaczył ani nie był stary! Przylazła kostucha i kazałam Andżelice prosić o życie... Na szczęście udało się, ufff :* Czy takie sytuacje naprawdę nie są powalone?
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (bo ja oczywiście tak samo go nazwałam, hah, wtedy gdy mi się urodził w kalendarzu były imieniny Maćka i tak jakoś wyszło ![]() )
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|