![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
ja ostanio musiał wynajac opiekunke bo grałam balbina biedak no i nawet nakos było ok, bablbina dostała awas wiec postanowiłam zmienic terminaz i załatwic nowy. o mały włos prez ta opiekunke mi balbiny nie zwolnili z pracy bo oczywiscie opiekunka sie nie znawiła
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak ja albo moja koleżanka brałysmy opiekunke do dzieci to ona jej dosłownie MĘCZYŁA!
Sadzała jej w foteliku, a potem o nich zapominała bo poszla gotowac. Biedne płakały a ona nic! Potem nie kładła ich spać (chociaż były BARDZO śpiące)! Oglądała sobie televizor! A co najgorsze zesikała się na środku pokoju!!! Potem dziecko zaczęło to rozchlapywac... Opiekunka śmierdziała i nie chciała wyjść z domu! Jakaś psychiczna była... :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Niania jest okropna!!U mnie pierwsze co zrobiła(u Biedakowej gdy szła do roboty i zostawiła czwartego synka,ale to szczegół) to wzieła gazete i zaczeła czytać na fotelu !!Później poszła ileśtam razy do kibla,myła sie pod prysznicem chyba pięć razy!!Zrobiła też jedzonko jedynie SOBIE,nie myśląc o małym Adrianku.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
hehe, a moja opiekunka Karen Gast nawet potrafi się opiekować dziećmi, a gdy one śpią, Karen sprząta zielone żarcie, ścieli łóżka, czyści piec itd.
wkurzają mnie RODZICE. Bo oni co chwila biorą dziecko, nawet gdy nie jest głodne i idą z nim do lodówki i karmią. Może ktoś wie, czy jest na to jakiś patch czy hack. Na dzieci wiecznie bawiące się wodą w kiblu <a fe> jest. a na nadgorliwych rodziców ???? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A hacka poszukaj na modthesims, zapewne jest takowy (nie pamiętam, czy akurat taki, ale z wieloma się spotkałam). I nie ma się już co rozwodzić nad opiekunkami. Jakie są- każdy widzi. ![]() Moje chwalę, bo przygotowują homara i nie jedzą, tudzież ciasto czekoladowe. Moje rodziny nie muszą wtedy gotować, a brzuchy mają pełne. |
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
noo, piec gazowy czy tam elektryczny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja tylko raz zatrudniłam opiekunke.Tamta była jakaś grzeczniutka wogóle nie oglądała telewizji ani nic tylko zajmowała się Aureką :smilea: tylko robiła to strasznie powoli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Też czyści, też. |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
u mnie opiekunka karmiła bez przerwy dziecko (nawet jak nie było głodne) poprostu jak już jedną butelkę położyła na ziemi to zaraz szła po następną i tak ciągle a i nie chciała oddać dziecka rodzicą
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|