![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
dziękuję za wszystie linki- te przydatne i te mniej, mogę powiedziec, że jesteście wprosr cudowni: tak wygląda moja lista teraz:
4) Zegary wiszące, stare. 6) Stołki, njlepiej ze srebrnymi nóżkami i różowymi (ale takimi ostrymi) siedziskami 7) łóżko pojedyncze z zagłówkiem, ale bez płyty w nogach, cos jak tapczan z zagłówkiem 1)Przekolorowany komplet z Klubu Niepokój, na niebiesko lub inne komplety (trzyosobowa kanapa, dwuoboowa i fotel) w kolorze niebieskim, |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Zegary wiszące na ścianie. Czy stare, nie wiem. Ale np. ten z winem wygląda jak stary.
Kliknij na ikonkę The sims 2 > Object Recolours Hacked Collections Ostatnio edytowane przez kartofelq : 03.07.2005 - 19:12 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ZESTAW NIEBIESKI nie ten jaki chciałaś niestety ;(,TU ,TU niebieska sofa z klubu niepokój
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
ehhh, KashW
na tej stronce, co wczesniej podawalam: http://tarox.sx.am/ jest stolek -tylko nie te kolory :\ (moze popros kogos o zrobienie recolour'u?) oraz tapczan z oparciem w dwoch dostepnych kolorach: czerwonym i brazowym jesli nie tego szukasz, to jak inaczej ma to wygladac? |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
kes, tam nic takiego nie ma... chyba ci się coś pomyliło. Lazy, te kanapy mogas być od biedy, ale ja szukam raczej ciemniejszych. Sorry, że trak wybrzydzam, ale chcę mieć jak najrealistyczniej
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|