Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.06.2005, 13:33   #131
Chmielok
Guest

Domyślnie

Imiona daje zawsze polskie :
Dariusz
Mariusz
Katarzyna
Urszula
Helena
Henryk
Kunegunda
Eleonora
Paweł (ja sam mam tak na imię )
Aleksandra
Irena
Tatiana (z tym ma wątpliwości czy to polskie )
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.06.2005, 14:09   #132
Grasant
Guest

Domyślnie

Ja zazwyczaj daje imiona z książek fantasy, np. Emhyr var Emreis czy Bilbo Baggins.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 16:09   #133
ShiinaLP

Reputacja: 10
Domyślnie

Jessie Ramirez (to mężczyzna)
Alysson Sanchez
Solange
Mike Minoda
Manja Rock
April Wisconsin
Kenji Kobayashi

Evan, Serij, Minsc,

wogóle po angielsku imieniem może być każde słowo.. Jak April.. to kwiecień a takie imie naprawdę istnieje..
stare 08.07.2005, 16:24   #134
kitka
Guest

ThumbsUp Moje imiona rodem z Zakątka Poetów

U mnie wygląda to bardzo prosto: daję imiona bohaterów literackich, a później staram się, aby przygody moich simów były podobne do przygód osób, do których dane imiona należały. Tak więc w mojej kolekcji posiadam: Scarlett, Julię, Robrojka, Legolasa, Idę, Słoneczko, Cypiska, Noelkę, Konstantego, Melanię, Retta, Anielkę, Kaja, Majkę itd... A wszyscy mają jedno nazwisko - Poeta, ponieważ na całej planszy jest tylko jedna, olbrzymia rodzina ( mieszkają w Zakątku Poetów).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 17:04   #135
Andromeda
Guest

Domyślnie

Wiem, już tu pisałam, ale trudno:
uwielbiam gdy w imieniu żeńskim jest L :p np. Lilly, Nelly, Kelly, Mell, Laura itd.
a męskie fajnie jak mają V :p Kevin, Travis itd.
Howk.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 17:59   #136
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ania500
ej sorki jestem tu nowa, więc może taki temat już był, ale chciałam sie zapytać: czy macie pomysły na imiona dla simów??? bo znudziły mi sie kasie i basie... daje casem zagraniczne imiona. z góry dzieki
Hmmm najlepiej sobie zerknąć na http://www.babynames.com/. Moje simy nazywaja się zwyczajnie. np. January Baranowski, Szymon Kaliński, Jagoda Kalinowska, Magdalena Zalewska itp.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 19:04   #137
Kissiel
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kitka
U mnie wygląda to bardzo prosto: daję imiona bohaterów literackich, a później staram się, aby przygody moich simów były podobne do przygód osób, do których dane imiona należały. Tak więc w mojej kolekcji posiadam: Scarlett, Julię, Robrojka, Legolasa, Idę, Słoneczko, Cypiska, Noelkę, Konstantego, Melanię, Retta, Anielkę, Kaja, Majkę itd... A wszyscy mają jedno nazwisko - Poeta, ponieważ na całej planszy jest tylko jedna, olbrzymia rodzina ( mieszkają w Zakątku Poetów).
Bardzo to fajne! Hehe, Robrojek, Ida, Noelka, skąd ja to zna, ho, ho
No to teraz ja się wypowiem
W Miłowie: Mam zwykłe rodziny, które się przyjaźnią. imiona daję polskie, a nazwiska...hm, kieruję się własna wyobraźnia. Tworze je spontanicznie. Moje nazwiska to: Polowiec (lol), Pień (lol2), Miłek (lol3) i takie tam głupoty
W Dziwnowie: nie lubię tam grać, więc grają tam wszyscy znajami, którzy do mnie przychodzą
W Weronie: tworze FS
W Piernikowie: Tam jest kraina made by Miss_Lonely i tam najbardziej lubię grać Skąd ta nazwa hie, hie tajemnica :p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 19:30   #138
kitka
Guest

ThumbsUp Piernikowo i Jeżycjada

Cytat:
Napisał Miss_Lonely
Bardzo to fajne! Hehe, Robrojek, Ida, Noelka, skąd ja to zna, ho, ho
No to teraz ja się wypowiem
W Miłowie: Mam zwykłe rodziny, które się przyjaźnią. imiona daję polskie, a nazwiska...hm, kieruję się własna wyobraźnia. Tworze je spontanicznie. Moje nazwiska to: Polowiec (lol), Pień (lol2), Miłek (lol3) i takie tam głupoty
W Dziwnowie: nie lubię tam grać, więc grają tam wszyscy znajami, którzy do mnie przychodzą
W Weronie: tworze FS
W Piernikowie: Tam jest kraina made by Miss_Lonely i tam najbardziej lubię grać Skąd ta nazwa hie, hie tajemnica :p
Jeżycjada górą! ( ortografia zresztą też)
A tak poza tym, to bardzo piękna nazwa dla miasteczka: Piernikowo. Nie wiem dlaczego, ale od razu kojarzy mi się to ze Świętami Bożego Narodzenia, z tym nastrojem, zapachami... Cudownie... W ,,Noelce" są podobne klimaty, prawda?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2005, 23:16   #139
Violaa
Guest

Domyślnie

u mnie to imienia są dość normalne (Anna, Daniel, Damian, Monika, Ola, itp), ale nazwiska jakieś dziwne Mruk, Urlik, Juan, itd Czasami to dosłownie nie mam weny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2005, 16:46   #140
Kissiel
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kitka
Jeżycjada górą! ( ortografia zresztą też)
A tak poza tym, to bardzo piękna nazwa dla miasteczka: Piernikowo. Nie wiem dlaczego, ale od razu kojarzy mi się to ze Świętami Bożego Narodzenia, z tym nastrojem, zapachami... Cudownie... W ,,Noelce" są podobne klimaty, prawda?
Och, zawiodę Cie, ale niestety to nie ma związku z Jeżycjadą Trzeba być w naszej klasie, a może tylko pośród paru osób, aby wiedzieć co i jak Piernikowo (albo jak kto woli: Pierników)... Mnie się osobiście też podoba ta nazwa, więc tak właśnie nazywa się moje miasteczko, gdzie mieszkają wszyskie sweet pierniki (czyt.: Moje ulubione Simy) :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania