![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj daje imiona z książek fantasy, np. Emhyr var Emreis czy Bilbo Baggins.
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jessie Ramirez (to mężczyzna)
Alysson Sanchez Solange Mike Minoda Manja Rock April Wisconsin Kenji Kobayashi Evan, Serij, Minsc, wogóle po angielsku imieniem może być każde słowo.. Jak April.. to kwiecień a takie imie naprawdę istnieje..
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
U mnie wygląda to bardzo prosto: daję imiona bohaterów literackich, a później staram się, aby przygody moich simów były podobne do przygód osób, do których dane imiona należały. Tak więc w mojej kolekcji posiadam: Scarlett, Julię, Robrojka, Legolasa, Idę, Słoneczko, Cypiska, Noelkę, Konstantego, Melanię, Retta, Anielkę, Kaja, Majkę itd... A wszyscy mają jedno nazwisko - Poeta, ponieważ na całej planszy jest tylko jedna, olbrzymia rodzina ( mieszkają w Zakątku Poetów).
|
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Wiem, już tu pisałam, ale trudno:
uwielbiam gdy w imieniu żeńskim jest L :p np. Lilly, Nelly, Kelly, Mell, Laura itd. a męskie fajnie jak mają V :p Kevin, Travis itd. Howk. |
![]() |
![]() |
#136 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No to teraz ja się wypowiem ![]() W Miłowie: Mam zwykłe rodziny, które się przyjaźnią. imiona daję polskie, a nazwiska...hm, kieruję się własna wyobraźnia. Tworze je spontanicznie. Moje nazwiska to: Polowiec (lol), Pień (lol2), Miłek (lol3) i takie tam głupoty W Dziwnowie: nie lubię tam grać, więc grają tam wszyscy znajami, którzy do mnie przychodzą ![]() W Weronie: tworze FS W Piernikowie: Tam jest kraina made by Miss_Lonely i tam najbardziej lubię grać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A tak poza tym, to bardzo piękna nazwa dla miasteczka: Piernikowo. Nie wiem dlaczego, ale od razu kojarzy mi się to ze Świętami Bożego Narodzenia, z tym nastrojem, zapachami... Cudownie... W ,,Noelce" są podobne klimaty, prawda? |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
u mnie to imienia są dość normalne (Anna, Daniel, Damian, Monika, Ola, itp), ale nazwiska jakieś dziwne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |