Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.07.2005, 17:06   #1
sandra066
Guest

Domyślnie Gra sie zacina

witam.moj problem polega na tym ze gra mi sie zacina w momencie wczytywania okolicy-nic nie moge zrobic jedynie reset kompa.mam karte graficzna nvidia 6600 i directx 9.0c.co jest tego przyczyna?prosze was o pomoc...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.07.2005, 22:34   #2
MarekS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sandra066
witam.moj problem polega na tym ze gra mi sie zacina w momencie wczytywania okolicy-nic nie moge zrobic jedynie reset kompa.mam karte graficzna nvidia 6600 i directx 9.0c.co jest tego przyczyna?prosze was o pomoc...
Spróbuj załadować inną okolicę - najlepiej taką, w której nic nie było robione - i napisz jaki jest efekt.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2005, 09:05   #3
sandra066
Guest

Domyślnie

to nic nie dalo ale dzieki mareks za pomoc..wgralam inne sterowniki do karty graficznej i wszystko dziala oprocz tego ze kobiety sa cale biale-tylko kobiety.nie wiem czy to dalej wina sterownikow bo wgrywalam rozne zeby sprawdzic i np.na ForceWare 80.40 i 77.72 nie szlo wejsc do okolicy-gra zacinala sie,na 72.12,72.13,77.50 w grze kobiety sa cale biale.zastanawiam sie czy jest sens dalej szukac odpowiednich sterownikow,czy poprostu jest jakis blad w plikach gry??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2005, 09:35   #4
moniak1993
Guest

Domyślnie

Wejdz w The Sims 2 Warsztat i jesli jest jakas usterka związana z grą to Warsztat Ci to naprawi ! - powodzenia!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.07.2005, 10:28   #5
sandra066
Guest

Domyślnie

to kurcze nic nie dalo z tym warsztatem-tam tez albo kobiety maja biale wlosy albo ubrania.bede dalej meczyla sie z szukaniem odpowiednich sterownikow chociaz juz watpie czy takowe znajde.dzieki bardzo za pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania