![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Juz od dawna ma taki dziwny problem..,mam gre sims2 orginalna..nowy komputer..a za cholere po sciagnieciu dodatków z netu..skiny takze..nie ma ich w grze..ale niezupelnie..czasem sie pojawiaja..nastepnym razem znikaja..nie piszcie mi ze to blad dodatkow ,bo dodatki sa dobre,sprawdzone ,pozatym dzieje sie tak ze wszystkimi dodatkami z roznych stron..czy tez macie taki problem? pomozcie :1smutny: a moze mam zamalo miejsca na dusku??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do niektórych dodatków potrzeba Color Enabled Package. Masz to zainstalowane???
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a gdzie mozna znalesc ten program bo ja tez sciagam dodatki rozpakowuje je tam gdzie trzeba a ich nie ma w grze. nawet probowalam je usunac i rozpakowac na nowo ale to nic nie daje. Sciagam jakis komplet np do lazienki i nie mam prysznicu czy np inny wyglad piania i tez go nie ma.
Czytalam ze niektore dodatki nie chodza w grze albo trzeba jakis specjalny program no ale inne mi chodza bez zadnego programu.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kolejny raz - wyszukiwarka Was nie zje. Jak podała rainne w tym temacie http://www.forum.thesims.pl/showthre...ighlight=Color
program CEP (Color Enabled Package) jest do pobrania tu -> http://sims.ambertation.de/cep.shtml Tak przy okazji: może nie masz TheSims2: Na studiach, a ściągasz przedmioty działające tylko wtedy, gdy masz ten dodatek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nie mam Na Studiach no ale nie wiem ktore rzeczy sa zrobione zeby szly w tym dodatku.
Dziekuje za pomoc. zainstaluje i zobacze czy bedzie poprawa ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiscie ukazaly mi sie dzieki temu programowi rzeczy ktore sciagnelam kiedys i nie mialam ich a teraz je mam. Super! No ale sciagniety komplet lazienkowy nie jest w calosci no ale chyba jest to spowodowane tym ze nie mam dodatku Na Studiach.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja ściągnąłem 427!! dodatków wszystkie do The Sims 2 a działa mi może 100 poprostu skandal zainstalowałem CEP(Color Eable cośtam) i też nic, doszły mi dwa mebelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 11.07.2005 - 11:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |