Wróæ   TheSims.PL - Forum > Simowe opowie¶ci > The Sims Fotostory
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy jak na pierwszy raz, jest to dobre FS?
Zdecydowanie 17 37.78%
Nie! 9 20.00%
TAkie se 8 17.78%
Fajne, ale ja bym to zrobi³ inaczej. 11 24.44%
G³osuj±cych: 45. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Narzêdzia w±tku Wygl±d
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 28.07.2005, 16:38   #3
Orzech
Guest

Domy¶lnie Odcinek III

No dobra daje 3 odcinek, ale b³agam piszcie komentarze!!!
Dobra zaczynam.

Odcinek III Oczarowanie

-Zjad³y¶my najsmaczniejsze ¶niadanie jakie mog³y¶my sobie wymarzyæ. – powiedzia³a Edna. Dziewczyny poczu³y, ¿e staj± siê przyjació³kami. Tylko Wiktoria wydawa³a siê zatopiona we w³asnych my¶lach. I rzeczywi¶cie niepokoi³y j± coraz bardziej dziwne g³osy. Czu³a, jakby rodzi³y siê w jej umy¶le. S³owa, które do niej dociera³y, nie przypomina³y ¿adnych znanych jej wyrazów. Dlatego postanowi³a koniecznie sprawdziæ ich znaczenie. Poniewa¿ nie umia³a sobie sama z tym poradziæ, zwróci³a siê do Jennifer.
-Jennifer. Czy mog³aby¶ mi pomóc?
-W czym problem, z³otko?
-Gdzie mog³abym znale¼æ wyt³umaczenie s³ów, których nie ma w ¿adnym ze znanych mi jêzyków?

-Hmmm...- Jennifer zaczê³a intensywnie my¶leæ.- Mo¿e znajdziemy co¶ w zbiorze KL.
-W czym???
-W Kosmicznych Legendach.
-A gdzie je odszukamy?
-Chod¼cie, poka¿ê wam obu.

Dziewczyny usiad³y przed komputerem. Jennifer ku zdziwieniu Wiktorii i Edny zaczê³a wystukiwaæ co¶ na dziwnej „maszynie do pisania”.
-Jakich s³ów szukasz?- zapyta³a Jenn.
- Utta... raae... wsopiuer...
Na ekranie komputera po chwili wy¶wietli³o siê t³umaczenie. Wszystkie zbli¿y³y twarze do monitora. Na ekranie by³y napisane s³owa:

Jeste¶... Nasz±... Wybrank±...
-Sk±d znasz te... S³owa?- zapyta³a Edna.
Wiktoria lekko siê zmiesza³a. Po chwili jednak odpowiedzia³a zacinaj±c siê.
-Eee... Tak mi jako¶ same przysz³y do g³owy.- U¶miechnê³a siê. Chcia³a jak najszybciej skoñczyæ ten temat.- Bzdura i tyle. Chod¼my lepiej na spacer. Do koñca dnia nie wraca³y ju¿ do tego tematu. Wiele godzin spêdzi³y na wspólnych zakupach.

Wiktoria kupi³a zielon± bluzkê oraz pomarañczow± spódniczkê, natomiast Edna bia³y top i czerwon± spódnicê. Jennifer, nieopamiêtana zakupocholiczka, wybra³a sobie trzy pary spodni, w tym d¿insy oraz sza³owe bluzki. Potem pojecha³y do fryzjera i kosmetyczki, gdzie Edna przed³u¿y³a sobie w³osy, Wiktoria za¶ ¶ciê³a je. Jennifer przefarbowa³a swoje k³aki na z³ocisty br±z i wybra³a uczesanie z grzywk±. Wiktoria po wyczerpuj±cym dniu od razu zasnê³a.

-Ju¿ wiesz, co oznaczaj± te s³owa. Chod¼ do nas. Jeste¶ królow± naszego ¶wiata!
-Kim jeste¶? Dlaczego ja jestem wybrana?
-Chod¼ do nas! Nie jeste¶ zwyk³± Tau’ri.

Jennifer obudzi³a siê oblana potem. To by³ sen. Nie rozumia³a prawie nic. Co oznacza to wszystko? Nie jeste¶ zwyk³± Tau’ri.

Nastêpnego dnia po ¶niadaniu Edna i Wiktoria ogl±da³y ³zawe romansid³o. Wtedy podesz³a do nich Jennifer nios±c szczê¶liw± nowinê.
-Dzisiaj muszê wyjechaæ do bazy i zabiorê Wiktoriê ze sob±, a Edna zostanie z moim mê¿em. Ma na imiê Marc, jest mi³y, na pewno was polubi. Wtem zabrzêcza³ DZWONEK.
-To pewnie on- Jennifer pobieg³a. Marc i Jennifer przytulili siê. Mê¿czyzna by³ wysokim blondynem o tajemniczym u¶miechu. Ednê zatka³o. By³ tak podobny do Charlesa.
Jenn i Marc podeszli do dziewczyn. Wiktoria wsta³a.
-Jestem Wiktoria Moser – powiedzia³a. Edna równie¿ wsta³a.
-Ja... Moser... Znaczy... Edna...- Edna zaciê³a siê

Spojrzeli sobie w oczy. To by³o niezwyk³e. Jak gdyby niebo i ziemia zniknê³y i zostali tylko oni sami.
• Czego dowie siê Wiktoria w bazie?
• Co siê stanie w domu?
• Czy Wiktoria dowie siê o swym przeznaczeniu?
Tego i nie tylko dowiecie siê w IV odcinku zatytu³owanym „Tau’ri”

Przepraszam za ewentualne b³êdy. Zapraszam do czytania nastêpnych odcinków.

Ostatnio edytowane przez Orzech : 28.07.2005 - 16:44
  Odpowied¼ z Cytatem

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32.