![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam simy od ok. 7 miesiecy i zawsze bylo dobrze, lecz teraz płyta przy instalacji "głupieje". Kiedy chce zainstalowac simy wkladam 1 cd. Jest wszystko O.K. do czasu, gdy prosi o CD NR 2. Wkladam... kopiuja sie pliki.... ble ble ble, az wyskakuje za kazdym razem okienko z problemem skopiowania pliku VOICE6.PACKAGE ;(
klikam by szlo dalej, niestety nic z tego... NIE MOGE POGRAC W MOJE SIMY ! POMOCY (heh) ! ;( MAM NADZIEJĘ, ŻE WIECIE CO CZUJĘ ... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja tez tak mam.... ;( a mam orginala...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A czy płyta nie jest w jakikolwiek sposób uszkodzona?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
też tak mam, gdzieś przeczytałem, zeby usunąć wszystkie pliki łączące się z simsami, skasowałem, skasowałem programy do przegrywania i emulowania płyt, mp3, ebooki i nadal nic, nawet kilka razy formatowałem dyski nic. Nie mam pojęcia jak tego się pozbyć (U mnie to samo występuje, ale na pierwszej płycie przy 17%) Nie jest to wina płyty, moja siostra na swoim kompie spokojnie z tej płyty gra ;(
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja mam podobnie. Instaluje z płytki 1 no i niby wszystko git, ale jak już jest 23 procent to sie przestają simsy instalować. A jeszcze to jest dziwne, bo jak gdzieś 4 miechy temu instalowałam z tej samej płytki to normalnie bez problemu się instalowało !! I normalnie nie wiem co mam zrobić ! Czy może ktoś mi pomóc ? Plis
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
więc zna ktoś odpowiedź na moje pytanie ??????
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|