|
|
#12 |
|
Guest
|
Catia już opisywała to, co można tam zobaczyć w jakimś poprzednim temacie
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
mi aptekarz już dwa razy dał w końcu to konfetti. ale najfajniej jest jeśli powie ci że masz go wyzwać na magiczny pojedynek.
nawet jeśli przegrasz to ci da ten składnik. ale mnie zwykle daje lodowe szkło lub rzęsy czarodzieja. a czy ktoś kiedyś rozwiązywał cmentarną zagadkę? :unsure:
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Boże, ten cmentarz jest beznadziejny - zupełnie przypadkowo udało mi się wykonać to zadanie - jest w ogole na to jakaś metoda?
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
metody na to nie ma żadnej ale tu nie chodzi o to żeby ciągle robić wybierz kamień... chodzi o to, żeby wszystkie nagrobki były pokazane... żeby żaden nie był pod ziemią... ale to trudno jest tłumaczyć pisemnie... bo to trudne do zrozumienia... ale spróbuję...
legenda : @ - nagrobek widoczny (pokazany) # - nagrobek niewidoczny (niepokazany, pod ziemią) jeśli ułożenie nagrobków jest np. takie : @ # @ # # # @ # @ to wystarczy zrobić "Wybierz kamień" na nagrobek, który jest pogrubiony (ten na środku). i wtedy zostanie on pokazany... PAMIĘTAJCIE! przemieszcza się ten nagrobek na którym zrobiliście "wybierz kamień" oraz te dookoła niego... w przypadku wyżej pokazanym poruszają się te zaznaczone krzyżykiem (#) Koniec! Ale nie zdziwię się jeśli część z was niezrozumie... bo to po prostu jest trudno wytłumaczyć... gdybym była starsza może bym to łatwiej wytłumaczyła, ale ja mam dopiero niecałe 13 lat
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Pewnie coś w tym jest
|
|
|
#17 |
|
Reputacja: 10
|
agadka jest beznadziejnie latwa i w ogole klikasz tylko nie ma nawet zadnej w tym logiki czysty przypadek :/
|
|
#18 |
|
Guest
|
Ja mam tą gre od niedawna a za każdym zadaniem dostaje"prawie" .... klauna
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
co oznacza to prawie? sprzedawca nie chce ci go dać? dziwne
mnie tam i tak najbardziej denerwuje to zadanie z grzybkami kiedy da mi je wróżka Mara. kiedy mamy już po róno grzybków i moja simka idzie do ostatniego, już jestem bliski i..... ta głupia Mara nagle pojawia mi się przed nosem i zmienia grzybek na czerwony. to nie fer bo ona umie się teleportować a ja nie!!! <_< |
|
|
#20 |
|
Guest
|
a w ogóle to jak zdobyć te ptremie, żeby wyrósł mi ten kryształ albo fasola w ogródku? i jak zdobyć zaczarowabą fasolę?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|