|  08.08.2005, 11:43 | #1 | 
| Guest 

|  Jak wyłączyć??Help 

Witam Was... Mam problem. Otóż normalnie mi się włączają TSNS i normalnie mi się wyłączały. Ale teraz gdy chce je wyłączyć to nawet nie ma takiej opcji...  ;(  Gdy nacisnę na :  " ●●● " - żeby zapisać , wyłączyć lub przejść do otoczenia To nie da sie tego zrobić . Nie wiem czemu się tak robi... ;( ;( ;( ;( ;( Może to przez te wszystkie kody które wpisywałam?? Najczęściej to : boolProp testingCheatsEnabled true... no i jeszcze wiele innych... A tak to mi się normalnie wyłączały nie wiem co się z nimi stało :\  :bomb:  :ranta:  HELLLPP..!! | 
|   | 
|  | 
|  08.08.2005, 15:06 | #2 | |
| Guest 

|   Cytat: 
 2. mi raz się tak zdarzyło, gdy eXperymentowała z właśnie tym kodem. Dodałam kosiarza do rodziny, a opcja wyjścia zaznaczona była na taki przezroczysty kolor i nie dało rady jej wcisnąć. Wpisałam moveobjects on, sprzedałam kostuchę i mogłam normalnie wyjść...  . Na przyszłosć radzę nie robić eksperymentów z boolPropem  . A jak temu zaradzić? Jeśli da radę spróbuj przenieść rodzinę, mi to pomogło  Powodzenia :* | |
|   | 
|  11.08.2005, 15:13 | #3 | 
| Guest 

|   

Mi sie tak zrobilo po uzyciu kodu boolprop testingcheatsenabled. Ale nie wiem czy ty uzywalas ten kod...hm...ale tez mi sie przyda pomoc  :\
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość | 
| Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |