![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Czytając odpowiedzi w temacie(nie wiem juz czy w tym) ujzałam odpowiedź,że autorzy posługiwali się słynnym Sim PE,ale to bzdury...
Ludzie zastanówcie sie, oni mieli całkowity dostep do gry,mieli programy i mogli robić co chcieli.A co do kostuchy do jeszcze nie próbowałam. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
ej wez,swietne!!! :laugha: usmialam sie na smierc
![]() kosiarz{rka}az za chudy jest tak ze jest przezroczysty ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
A co zrobic zeby z tym "KOSIARZEM" bara-bara zrobic? Wejdzcie w Oliwke Widmo w Dziwnowie i we wspomnienia!!! LOL PRZEZ WIELKIE "L"
![]() ![]() ![]() --------------- OJC SORY ALE NIE WIEDZIALAM ZE TO JEST GLOWNE PYTANIE ;( Ostatnio edytowane przez Albee : 10.08.2005 - 13:57 |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, bo Ja użyłam kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i wrzuciłam kosiarza do rodzinki
![]() ![]() Klikam, by go dołączyć do rodzinki i w momencie, gdy się pojawia naciskam "p" - pause. Wtedy lookam na niego. Ma jakie takie pragnienia, jak simowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spróbuję w ten sposób z towarzyskim królikiem! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() To właśnie efekt tego, gdy dodałam kostuchę do rodzinki... (P.S. ona nie ma nawet aspiracji!) |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja mam tak samo jak Selena i już mnie to denerwuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak przyjdzie kostucha bierzesz pauzę. Klikasz z shiftem na sima i wybierasz opcję: "Więcej" potem "Spawn..." -> "Tombstone L and D". Pojawia się taki grób Klikasz na niego i wybierasz: "Add to family"-> Mroczny Kosiarz. Odblokowujesz pauzę i... kostucha w rodzince ![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Tylk, że jest jeden problem :/ Jak już weźmiesz kosiarza do rodziny (tak jak powiedziałaś) To on pojawia się przy skrzynce pocztowej, odwróci się i znika :/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|