|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Och ja mam tylko drugą i czwartą część Tomb Raidera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Edittt: Raz w życiu byłam inteligentna i TR 4 działa ;D
-Sorry, I'm late. -That's okay, time doesn't exist. Ostatnio edytowane przez Profesor Parker : 13.08.2005 - 15:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Teraz Lara nie wygląda jak stara. Kiedyś nie liczyło się jak ma wyglądać tylko chodziło o gre :\ A teraz najwięcej uwagi poświęcają wyglądzie nowej Lary
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie lubie za bardzo takich gier jak Tomb Raider, Thief itd. wydają mi sie trudne. zawsze trzeba cos kombinowac z fajchami i ogolnie naleza do trudnych. jesli je przechodze to raczej tylko z solucjami i to słowo po słowie. mam III czesc tej gry i chyba 4 i 5.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie części Tomb Raider (TOMB RAIDER ULTIMATE EDITION) oczywiście oryginały i mnie zachwyca tylko 4,5,6... 3 też nie jest zła, ale 1 i 2 to katastrofa... Czekam na siódemkę Legend... Widzieliście screeny? Ta Lara wygląda jak prawdziwa! Teraz gram w szóstkę
![]() EDIT: Lester, przyznaj się... Po prostu NIE CHCE CI SIĘ tego przechodzic, bo za trudne... Właśnie im trudniej tym lepiej! Ta gra wciąga jak nie wiem! Przynajmniej się trochę pomęczysz ![]() Ostatnio edytowane przez Wardi : 16.08.2005 - 10:03 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja sie musze pochwalić jak na razie przeszedłem wszystkie 6 części ale żadnych kodów nie znam.Teraz jak spojrzę w gazetę to płakać mi się chce!Tomb raider ocena 2/10! To okropne sterowanie sprawia tyle kłopotów nie znam nikogo oprócz siebie i mojej cioci który pochwalał by tomb raider ;(
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ohhhhh....tr....uwielbiam larcię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam Larę roft. Uwielbiam Tomb Raidera. ruga gra po the sims 2. Niecierpliwie czekam na TRLegend. Do angel of darkness nie ma kodow. Tak samo jak do wiekszosci TRow. Ale angel of darkness jest taki latwy. przeszedlem calego. Kocham normalnie te gre ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|