![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
No, ja juz fabułe gry tez przeszedlem, 2 minuty temu, ostatnia misja jest cholernie długa i wsytarczy jedna pomyłka (np. wywotka auta) i trzeba zaczynac 20minut pracy od nowa. samo przejscie na gore do Big Smoke'a było banalne, gorzej mialem troche z gaszenie + noktowizor + strzelanie do ballasów. no ale oplacalo sie, filmik na koniec fajny... szkoda ze to koniec
![]() po ukonczeniu fabuly i pary misji po za nią + niektore wyscigi itd mam ukonczone 61,5 %. 100% chyba nie dam rady ale pare dodatowych misji sprobuje zrobic. |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zauważyłem, że temat coś twki w miejscu, więc może trochę go rozruszam :]. Powiedzcie mi jakie radia słuchacie:]. Ja planowałem słuchać na początku K-Jah West, a potem K-DST i Radio X, ale jednak plany się pozmieniały :]. Najczęściej zarzucam tylko K-DST chyba najlepsze radio z całej gry :], czasami właśnie włącze K Jah West i Radio X, bo tam także fajne niektóre są piosenki :]. Aaach...na Radio X jestem zawiedziony trochę, bo teraz tam taki DJ jest co w ogóle mi się nie podoba :[, lepszy o 100 razy był Lazlow, który prowadził Vrock w Vice City (fajny holet jest właśnie z Vrock w Las VEnturas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ja na początku słuchałam K-Rose xd Super kantry <lol> A potem przerzuciłam się na własne MP3, które wrzuciłam do gry. ^^
|
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
a ja "radio los santos" ;d;d raz leciała tam taka cuuudna piosenka
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Mam taki problem. Gra dosyć mi się zawiesza. Kolega poradził, abym wyłączył anty aliasing. I powiedział również, że jest to w: Options -> Display options -> Advanced. Chciałem wejść do tych zaawansowanych opcji, ale... Kiedy tam wchodzę, gra wyłącza się! Czy wiecie jak temyu zaradzić? Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Grałam trochę. fajna ale coś od niej odpycha.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Nie grałem w nią. Mój kolega ją ma. Niedługo mi pożyczy... Z opisów kolegów o tej grze wynika, że gra jest super... Widziałem zcreeny, ale to dla mnie za mało...
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Od jutra prawdopodbnie będe już w nią grał
![]() ![]() Z tego co słyszę od kolegów także mających 9500XT GeCube'a to grają na full detalach, średnia odległość rysowania i rozdzielczość 1024x768x32. Frame Limiter-ogranicznik klatek na sekundę, wtedy gra nie będzie pozwalała na więcej niż 25 klatek. |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
miedzy rozdzielczoscia 32 bitową i 16 bitową jest jakas ogromna przepasc :o
kiedy ja wlaczylem ta gre na 1024x756 32bity to praktycznie nei dalo sie grac. po zamianie na 16 dziala swietnie, a roznicy w grafice specjalnie nie zauwazylem |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|