Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.06.2005, 09:06   #71
Nahh
Guest

Domyślnie

No, ja juz fabułe gry tez przeszedlem, 2 minuty temu, ostatnia misja jest cholernie długa i wsytarczy jedna pomyłka (np. wywotka auta) i trzeba zaczynac 20minut pracy od nowa. samo przejscie na gore do Big Smoke'a było banalne, gorzej mialem troche z gaszenie + noktowizor + strzelanie do ballasów. no ale oplacalo sie, filmik na koniec fajny... szkoda ze to koniec
po ukonczeniu fabuly i pary misji po za nią + niektore wyscigi itd mam ukonczone 61,5 %. 100% chyba nie dam rady ale pare dodatowych misji sprobuje zrobic.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.06.2005, 15:07   #72
Dorczenzo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nahh
No, ja juz fabułe gry tez przeszedlem, 2 minuty temu, ostatnia misja jest cholernie długa i wsytarczy jedna pomyłka (np. wywotka auta) i trzeba zaczynac 20minut pracy od nowa. samo przejscie na gore do Big Smoke'a było banalne, gorzej mialem troche z gaszenie + noktowizor + strzelanie do ballasów. no ale oplacalo sie, filmik na koniec fajny... szkoda ze to koniec
po ukonczeniu fabuly i pary misji po za nią + niektore wyscigi itd mam ukonczone 61,5 %. 100% chyba nie dam rady ale pare dodatowych misji sprobuje zrobic.
www.gta.pl tam masz po lewej GTA SAN ANDREAS i 100% !! Zobacz se co trzeba zrobić!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2005, 11:04   #73
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Zauważyłem, że temat coś twki w miejscu, więc może trochę go rozruszam :]. Powiedzcie mi jakie radia słuchacie:]. Ja planowałem słuchać na początku K-Jah West, a potem K-DST i Radio X, ale jednak plany się pozmieniały :]. Najczęściej zarzucam tylko K-DST chyba najlepsze radio z całej gry :], czasami właśnie włącze K Jah West i Radio X, bo tam także fajne niektóre są piosenki :]. Aaach...na Radio X jestem zawiedziony trochę, bo teraz tam taki DJ jest co w ogóle mi się nie podoba :[, lepszy o 100 razy był Lazlow, który prowadził Vrock w Vice City (fajny holet jest właśnie z Vrock w Las VEnturas ). Ale cóż pocieszenie takie, że jest znajomy głos z Liberty City w K jah jest :], a K-DST kolo wprost idealnie pasuje do tej stacji :].

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2005, 15:32   #74
pejper
Guest

Domyślnie

Ja na początku słuchałam K-Rose xd Super kantry <lol> A potem przerzuciłam się na własne MP3, które wrzuciłam do gry. ^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2005, 15:56   #75
Angeo
Guest

Domyślnie

a ja "radio los santos" ;d;d raz leciała tam taka cuuudna piosenka nie wiem która to ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2005, 15:22   #76
Dorczenzo
Guest

Domyślnie

Mam taki problem. Gra dosyć mi się zawiesza. Kolega poradził, abym wyłączył anty aliasing. I powiedział również, że jest to w: Options -> Display options -> Advanced. Chciałem wejść do tych zaawansowanych opcji, ale... Kiedy tam wchodzę, gra wyłącza się! Czy wiecie jak temyu zaradzić? Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.08.2005, 18:37   #77
Angel com
Guest

Domyślnie

Grałam trochę. fajna ale coś od niej odpycha.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2005, 09:50   #78
Wardi
Guest

Domyślnie

Nie grałem w nią. Mój kolega ją ma. Niedługo mi pożyczy... Z opisów kolegów o tej grze wynika, że gra jest super... Widziałem zcreeny, ale to dla mnie za mało...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2005, 10:30   #79
Pingwin
Guest

Domyślnie

Od jutra prawdopodbnie będe już w nią grał 3 miesiące czekałem aż staruszek kupi nowy twardziel (stary padł w kwietniu), więc jak wczoraj zobaczyłe tatusia wyciągającego 220zł na dysk to myślałem, że zemdleję z wrażenia
Z tego co słyszę od kolegów także mających 9500XT GeCube'a to grają na full detalach, średnia odległość rysowania i rozdzielczość 1024x768x32.
Frame Limiter-ogranicznik klatek na sekundę, wtedy gra nie będzie pozwalała na więcej niż 25 klatek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2005, 14:22   #80
Lester
Guest

Domyślnie

miedzy rozdzielczoscia 32 bitową i 16 bitową jest jakas ogromna przepasc :o
kiedy ja wlaczylem ta gre na 1024x756 32bity to praktycznie nei dalo sie grac. po zamianie na 16 dziala swietnie, a roznicy w grafice specjalnie nie zauwazylem
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania