![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
jestem nowa na forum,otóż mam pewien problem,raz jedna simka zucila czar z amuletu "klon pracownik" to sie pojawił czerwony kryształ.Kiedyś potem zucila tez czar z amuletu ale "piękna lub bestia" to wyrusł czarny kryształ.Nie wiem co robic,teraz gdy zucam te dwa zaklęcia to mi tylko czerwony i czarny rosnie.Co ja mam zrobic??? pomozecie mi???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po 2: Może kolor kryształu zależy od rzucanych zaklęć. Spróbuj rzucać inne zaklęcia to z pewnością wyrosną ci inne kryształy ![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wyrosly tak bezposrednio odrazu?a moze potem np.za kilka simowych godzin?
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak duzo czarujesz to najszybciej... ale.... mi kiedys wyrosły jak rzuciłam uropuchowienie to miłamm lewitacje od razu w pierwszy dzien... czasem ma się farta...
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
krysztal ci nie wyrosnie ot tak...trzeba duzo, naprawde duzo czerowac, wiadomo, ze ona nie rzucila jakiegos tam zaklecia raz i nagle sie krysztal pojawil --' |
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
sorry że sie wtrącam ale możecie usunąć ten temat???
są już odpowiedzi.A ostatni post blue eyes był nieodpowiadający na pytanie marty_simfanki.Ja simeczka proponuje go usunąć. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja już mam wszystkie krzyształy, a niektóre ciągle mi się jeszcze pojawiają.
Aha czy ktoś nie wie jak zrobić by wyrosły muchomory. |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ale trzeba siadać w domu na tym muchomorku tak?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
The sims Superstar (dlaczego?) | Pawlq | The Sims 1: Rozszerzenia | 37 | 25.10.2003 09:11 |