![]() |
#252 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ktoś tu jest niepoinformowany ... A ten gość ze zdjęć to wcale jak producent gry ... Przyjrzyjcie się ![]() ![]() ![]() PS Nie wiadomo czy to jest realistyczna karnacja, czy tylko zwykła maska w dziale makijażu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
rainne edit: pamiętaj wycinać obrazki w cytowanych postach. Ostatnio edytowane przez rainne : 28.08.2005 - 16:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Guest
|
![]()
Co do tego kolesia mam identyczną fryzurkę...wiem, że to niemożliwe jeszcze dzisiaj wieczorkiem dam fote.
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Hey! On wygląda jakby w ogóle nie miał brwi!
![]() Hej, kladzia jak to możliwe, że masz tą fryzurkę? No chyba nie powiesz, że masz Nocne Życie, bo nie uwierzę :> |
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
No to daję fotę..... tej fryzurki...
![]() Z boku i dam jeszcz z przodu tak jakby ![]() ![]() Nie mam nocnego życia, ale zamówiłam w merlinie ![]() No to co z tą fryzurką :> ? EEE teraz tak patrzę to ubranie też mam tego gościa ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze ubranko identyczne tyle ze kolesia ni ma ![]() Ostatnio edytowane przez Kladź : 26.08.2005 - 09:57 |
![]() |
![]() |
#257 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Please umieść to i podaj link. Proszę! Ta fryzura jest ******** i ten strój. Sorki, że ci nie wierzyłem. Ale dla mnie to jakieś było nierealne. Przecież ta fryzura ma być w Nocnym Życiu dopiero ![]() |
|
![]() |
![]() |
#258 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tyle, że nie pisze skąd...... Postaram się przeszukać wszystkie dodatki to może ci powiem cosik.... ZNALAZŁAM !!! chyba... NAPISZ DO MNIE JAK PRZESŁAC JEŻELI CHCESZ xP Ubranie mam ![]() Ostatnio edytowane przez Kladź : 26.08.2005 - 12:26 |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]()
http://www.simsy.net/index.php?subac...t_from=&ucat=&
na tej stronce jest sporo nowych screenów z TS2NŻ . |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
http://www.simsy.net/nightlife_z.html
Na tej stronce jest zapowiedz i trochę screen-ów, może dowiecie się czegoś nowego. ![]() Ostatnio edytowane przez WITAMINKA : 27.08.2005 - 11:46 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|