![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Od wczoraj jestem posiadaczką The sims 2 Na studiach
![]() Oto obiecane juz dawno fotki ![]() [img]http://************/bfgbc9.jpg[/img] To Sara Wilczek. Studiuje psychologie na drugim roku. Matka porzuciła ja w szpitalu. Była wychowywana przez ojca, który idealnie sprawił sie w swej roli. Sara jest bardzo miła i pomaga czasami koleżankom w lekcjach. ![]() Jest od dzieciństwa zakochana w Szczepanie Marzycielu. Aktualnie są zaręczeni i tylko czekają aż będą mogli wziąść ślub. Niestety Szzcepanowi za bardzo dobrze nie wiedzie sie na studiach. ma same 3... ![]() To Natalia Puszczyk. Bardzo miła dziewczyna i pracowita. Całe dnie spędza nad książkami. ![]() Natalia na studiach przytyła pare kilo. Przesiaduje na siłowni i próbuje to zrzucic... ![]() Kacper zaś uwielbia robić psikusy. Agata - urocza blondynka mieszkająca w tym samym akademiku co nasza czwórka chyba mu sie spodobała... ![]() "To było nocą, gdy księzyć jasno świecił, wiesz już napewno - nie bedzie z tego dzieci(...)" "Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś..."( Znaie to?) ![]() Nati właśnie rozmawia ze swoim bratem, ktory też wybiera sie na studia ![]() Narazie wystarczy. nie chce mi sie więcej szukać. Wkrótce ich nowe fotki A moze wie ktoś skąd ściągnąć te włlski? ![]() Miałam je, ale usuwałam cały download i przepadły |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|