Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów?
Wenezuelska telenowela 117 22.50%
Poszukiwanie UFO 17 3.27%
Życie bez zmartwień 101 19.42%
Normalne życie 285 54.81%
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.07.2005, 16:43   #91
Michalunia
Guest

Domyślnie

U mnie... Jest jak zwykle, rodzą sie umieraja itp. itd... Chyba każdy to zna no nie?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.07.2005, 21:26   #92
Agnes
Guest

Domyślnie

Oczywiscie w ciagu dnia staram sie jak najwiecej spelnic aspiracji sima.
Potem zapełniam paski potrzeb fizologicznych sima.
A na koniec czas na przyjemnosci zapraszam przyjaciół lub jade do parceli publicznych ,
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2005, 00:07   #93
Vera
Guest

Grin Moi simowie...

... prowadzą życie różne... najczęściej gram jedną rodzinką ma. Jest tam dopiero jedna osoba (miałam na nowo instalowany windows ) Patrischia Qeen, sk0ończyła studia i jak na razie wynajmuje pokój u Mortimera (Żeby było realniej ) i dalej bedzie sie działo... a tak jak robie jeszcze innne rodziny to jest jak w normalnym życiu... mąż pracuje, matka w domu albo obydwoje pracują a dziecko się uczy idzie na studia simowie sie starzeją i umierają spełniaja życiowe mażenia zakochują się czasem rozwodzą albo partner umiera... robia imprezy wychowuja dzieci czaesm wydarzają się dziwne historie w ich życiu, ufo duchy itp. kupuja żeczy różne pracują, ich dzieci dorastajuą pierwszew pocałunki chodzenie z chłopkakami (dziewczynami) zrywają z nimi przeżywaja rozstania i ciezkie chwile i radosne... itd itd itd a i wioda rodzinne zycie ( w święta im też robię boże narodzenie ) a czasem adoptuja dzieci i bywają na [pogrzebach... po prostu Normalne Życie... (sorry że bez przecinków ale nie myslałam o tym )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 10:43   #94
martencja
Guest

Domyślnie

o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 13:36   #95
Kati_Simka
Guest

Smile

Moje imy prowadzą normalne życie. Ich dzieje wyglądają mniej więcej tak:
Narodziny->Nauka chodzenia,mówienia,załatwiania sie->Szkoła podstawowa->Gimnazjum( a w tym: 1 pocałunek, chłopak, 1 randka, rozstanie)->Studia( oczywiście nie wszyscy sie dostają)->Zostanie dorosłym (przeprowadzka, nowi znajmi, nażeczony -a, mąż -żona, dziecko, praca, śmierć kogoś z rodziny)->Emerytura (bawienie wnuków, emerytura, śmierć...)

No prawda, że czasami dzieją sie dziwne żeczy, m.in. utonięcie, porwanie przez UFO....

Ale zazwyczej jest właśnie tak jak przedstawiłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 20:24   #96
nucca
Guest

Domyślnie

Raczej jest to normalnie życie, bez zmartwień. Noo.. Chyba, że urodziło im się dziecko UFO (kodem - przez przypadek ).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 21:40   #97
yoolitka
Guest

Domyślnie

Nie nojeśli chodzi o moje simy to ich zycie zazwyczaj przypomina albo sitcom albo brazylijskiego tasiemca.Najbardziej to MODE NA SUKCES Wszyscy ze sobą romansują!! nie wiem czy ktos ma prace.Raczej nie.Mam kod zeby nastolatka byla bardziej (no wiecie ) i szleje Nawet już nie pamiętam kto z kim jest wiem tylko że don np.jest z Balbiną biedak ktora sie wyprowadzila z ciązy i już sobie żyje w małżeństwie z lotario .On natomiast hulał już z diną niną kasandrą Angeliką przyjemniaczek liliana itp. (nawet chyba z maryśką) reszty nie pamiętam :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 21:42   #98
Adi
Guest

Domyślnie

Ja zawsze robie siebie i jest tak:

Mam kilak dziewczyn jednoczeście(nia kaliente, amelia miastowa, kassandra ćwir, marlena panicz), żenie się z tą która ma pragnienie romansowania(nina), ona zachodzi w ciaze i tyje, ja ją zdradzam a ona mnie, potem rodzi się dziecko (Ivan)którego ona nie chce, ona wariuje i wkrótce, po awanturach, kłutniach, bitwach, kiedy mam z nią kontakty po -50 z obu pasków to bierzemy rozwód i mi zostaje dziecko, w tym czasie dbam o kariere, dzieckiem opiekuje sie opiekunka, kiedy dziecko idzie do skzoly i mam iwcej czasu zaprzyjaznam się z nową kobietą (Jessicą Smith, wynajmującą pokój u przyjemniaków) wkrutce się pobieramu i żyjemy w miłości, rodzi się dziecko(William), w tym czasie starszy syn umawia się na randki, zrywa z dziewczyną i całuje się po raz pierwszy) Gdy Ivan idzie do szkoły ginie w tragedi (ahe ton ogień do kupowania) gdy Jessica jest drugi raz w ciazy, rodzi się Cris który jest o wiele łądniejszy od brata więc smutek po stracie tamtego nie taki wielki. Ivan poszedł na studia, niestety, porwało go UFO i urodził syna(mars), pożucił wiec studia i wróćł do okolicy, wprowadził się do szałasu w lesie i tam wychowywał kosmite i adoptował syna (Viktora), potem poznaje Romana i sie w nim zakochuje, przeprowadza się do wiekszego domku i tam zachodzi w ciaze i bierze slub z Romanem, rodzi syna (Patrica) Ale w tragedii giną jego synowie Victor i Mars (Ach ten niebezpieczny wiek dziekca szkolnego ), tymczasem mój i Jessici syn wychowuje się na małego DonJuana bo zdaje sobie sprawe ze swojej urody...CDN

Czyli sielanka, nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 08:59   #99
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał martencja
o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???
Eee... Na www.thesims2.com są nożyczki. Każ simowi biegać z nożyczkami, to kilka osób pozabija
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 09:16   #100
MatiComando
Guest

Excl Zycie jak w niebie

Cytat:
Napisał Osioł
U mnie raczej żyją życiem normalnym. Czyli praca, jedzenie, wypoczynek, bara-bara , tak w kółko no czasem coś im się wydarzy ale to chyba czasem.
U mnie simy żyją na kodach z kasą.Jak mają kase kupuje im bajery np. po to żeby aspiracje zapełnić a potem kupuje eliksir życia i zostawiam ich jak najdłużej w okresie dorosłości. Czsem do parku pojadoł ale zazwyczaj robią rewolucje w domu. xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania