Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.09.2005, 18:46   #1
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję. Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 02.09.2005 - 18:48
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2005, 19:31   #2
Bubcia
Guest

Domyślnie

Ja zamówiłam już NŻ na tym sklepie internetowym merlin. A pieniążki mam odłożone na gre od trzech miesięcy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2005, 19:37   #3
Adi
Guest

Domyślnie

patrusiu, zadajesz pytania jak małe dziecko, jaki interes by miał maxis jakby nie było kampatybilne? Wszyscy by sprzedawali Uniwersytet i oni by nie sprzedawali w cale nowcyh oryginałów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2005, 19:40   #4
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Dobra, sory, nie rzucajcie się zaraz na mnie z tekstem: "małe dziecko" bo lekko mówiąc wnerwia mnie to, a co złego jest w tym, że pytam?! :1smutny: . Nie wszyscy mają taką wiedzą na temat simsów jak inni . Nic więcej nie powiem, bo za dużo wygadam :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2005, 19:43   #5
sim222
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patrysiaz1992
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję. Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?
powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2005, 20:14   #6
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sim222
powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.
No, to się nazywa normalna odpowiedź. Sorry, Adi, ale dla mnie "jak małe dziecko" to lekka przesada . Chociaż i tak Wam obojgu dzięttii za odpowiedź :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 09:55   #7
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał sim222
Jeżeli nie posiadasz dodatku Na Studiach, to raczej nie licz, że będziesz miała nagrody właśnie z tego dodatku w grze mając jedynie The Sims 2 z drugim addon'em - Nocne Życie. Przecież to wykluczone.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 09:58   #8
sim222
Guest

Domyślnie

na http://www.gamespot.com/pc/strategy/...reenindex.html są cztery nowe screeny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 10:53   #9
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał patrysiaz1992
Będzie tak samo jak w Sims (1) ze jesli nie masz jakiegos dodatku to nie ma karier i obiektów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 12:34   #10
Sahem

Reputacja: 10
Domyślnie

Jak tak patrze na te simy to ja już je chcę Już niedłygo 16 września, a pomiędzy 16.00, a 18.00 simy będą już moje

by Puvix'L - za co wielkie dzięki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania