![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A ja Ci powiem, że od jakichś 5 lat zamawiam książki i gry w Merlinie i NIGDY się nie zdarzyło, że przyszło coś nie tak (a zamawiałam kiedyś przynajmniej raz w miesiącu za ok 2000 zł rocznie więc trochę tego było). I jeśli tam się zamawia w miarę regularnie lub raz na jakiś czas za większą sumę (np. gra komputerowa), to przesyłka jest darmowa (za kuriera połowa). Od 4 lat nie płacę za przesyłkę więc książki mam duuużo taniej niż w księgarni i często nawet szybciej niż się tam pojawią. A grę TSNS dostałam DZIEŃ PRZED PREMIERĄ. Ale jeżeli ktoś jest, jak to mówisz głópi i zamawia w niepewnych sklepach, to nic dziwnego, że potem jest rozczarowany. I teraz też tam zamówiłam TSNŻ i zapłacę jakieś 69 zł (bo kiedy zamawiałam akurat była promocja - nie płaci się za przesyłkę (nawet kurierską). Cytat z maila potwierdzającego: "(tytuł, liczba egzemplarzy, wartość) 1. MXP08004773 - The Sims 2: nocne życie, 1 szt., 69zł wartość zakupów: 69 zł koszt przesyłki: 0 zł Łącznie: 69 zł Do zapłaty: 69 zł Forma płatności: za pobraniem Forma dostawy: przesyłka kurierska " : )miks(: jeśli priorytetem, to chyba nie dostaniesz w dzień premiery (możliwe, że dzień po). Lepiej kurierem. I wtedy Poczta Polska się nie musi starać, bo to nie przez nią idzie. A kiedy wejdziesz na stronę firmy kurierskiej i podasz numer przesyłki, to zobaczysz, czy jest już zapakowana, czy kurier odebrał i wyjechał ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Eveline : 04.09.2005 - 00:39 |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|