Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 37 64.91%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 7 12.28%
3 gwiazdki - Przeciętne 5 8.77%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 8 14.04%
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.08.2005, 16:09   #301
Weriskaa
Guest

ThumbsUp Gratuluje!

Składam gratulacje....
To najlepsze fs jakie czytałam! Najbardziej wywarł na mnie wrażenie hogwart!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.09.2005, 10:55   #302
Lil' Lucy
Guest

ThumbsUp

Nareszcie! Tak długo czekałam na następny odcinek...tylko zauważyłam, że Hermiona ma inne włosy, ale nieszkodzi, to fs i tak jest jednym z najleprzych na tym forum.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.09.2005, 11:32   #303
Kati_Simka
Guest

ThumbsUp

Wow!!! Poprostu ekstra!!!! Fajnie ci to wsyzstko wyszło i wydaje mi sie że musialeś sie nieźle namęczyć. COOLtowe fs

PISZ dalej 10000000/10 :shock: :shock: szczena odpada
:mbounce: superrrrrrrrrrrrrrr
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.09.2005, 14:45   #304
Macio
Guest

Domyślnie

Super Super Super . Aaaa Kiedy NastĘpny Odcinek?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 17:03   #305
Nika5e
Guest

ThumbsUp

Dopiero dziś zalogowałam sie na forum, specjalnie po to, aby dać komentarz do tego Fs. Co prawda jest to na razie pierwsze jakie czytałam na tym forum, ale jezt po prostu SUPER. Z całą pewnością włożyliscie w to dużo pracy. Ja co prawda nie robię FS, ale za to razem z kumpelą piszę FanFica. Umieszczamy go na tym blogu http://archiwum-snow.mylog.pl kto chce niech wpada, komantarze mile widziane. No, ale nie pisze tego komentarza dla reklamy tylko żeby pogratulowac autorom Nie moge sie juz doczekac następnego odcinka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 17:22   #306
martencja
Guest

Domyślnie

harry potter to już staroć - moim zdaniem żałosne fs. ale rozumiem wszystkich fanów H.P., też kiedyś byłam w waszym gronie, ale już chyba jestem na to za stara , jaoś mnie nie kręci... :con: :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 20:53   #307
Mariousz
Guest

ThumbsUp

Po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!

Jest pare błędów jeśli chodzi o treść, ale tak to wszystko OK!!!!!

Ocena 10/10 :mbounce:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 13:41   #308
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał martencja
harry potter to już staroć - moim zdaniem żałosne fs. ale rozumiem wszystkich fanów H.P., też kiedyś byłam w waszym gronie, ale już chyba jestem na to za stara , jaoś mnie nie kręci... :con: :wacko:
Troche nie rozumiem twojego postu.........myślałem że tutaj nie ocenia sie tylko po samym tytule ale także zwraca się uwagę na styl pisania, forma bądź treść. Jeżeli twoim zdaniem to FS jest żałosne bo HP wyszedł z mody lub z tego wyrosłaś, to po co komentujesz ? Jeżeli zaś to nie tytuł jest powodem twojej krytyki, to prosze, powiedz co takiego ci się nie podoba ? bo za dużo to jakoś nie powiedziałać. Być może dzięki temu uda mi sie poprawić te FS tak, aby zaciekawiło też i bardziej wybrednych czytelników. Prosze także innych którzy komentują te FS. Napiszcie co was najbardziej urzekło w tym fs, co wam się podobało, co nie, jaki moment was najbardziej wciągną, zaciekawił, zniechęcił. Jeżeli możecie to podajcie jakieś szczegóły
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 19:28   #309
Ayanami
Guest

Domyślnie

Nie zważając na błędy przyznam, że fs było wporządku za krótkie, ale wporzo. Denerwuje mnie tylko jeden fakt. Mianowicie... TY. Najpierw nie masz czasu- rozumiem to- żeby napisać kolejny odcinek a teraz wręcz żądasz żeby wszyscy się zlatywali- jak wierne pieski(przepraszam za porównanie) i już teraz walili ci komentarze. Trochę więcej cierpliwości. Po za tym dobiłeś mnie najpierw najeżdżając na nadin, która może i nie słusznie cię objechała, a potem piszesz, że nie oczekujesz samych dobrych not, jeśli to ma być rodzaj droczenia się z twoją publicznością to trochę kiepski, lekko napisawszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 20:20   #310
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ayanami
Nie zważając na błędy przyznam, że fs było wporządku za krótkie, ale wporzo. Denerwuje mnie tylko jeden fakt. Mianowicie... TY. Najpierw nie masz czasu- rozumiem to- żeby napisać kolejny odcinek a teraz wręcz żądasz żeby wszyscy się zlatywali- jak wierne pieski(przepraszam za porównanie) i już teraz walili ci komentarze. Trochę więcej cierpliwości. Po za tym dobiłeś mnie najpierw najeżdżając na nadin, która może i nie słusznie cię objechała, a potem piszesz, że nie oczekujesz samych dobrych not, jeśli to ma być rodzaj droczenia się z twoją publicznością to trochę kiepski, lekko napisawszy.

No to teraz zaczne się tłumaczyć....wracając do tego długo oczekiwanego odcinka, to jak już zapewne wiecie, kompletny brak czasu. Koniec roku szkolnego nie jest zbyt łatwym okresem, ograniczajćym ilosc wolnego czasu. Być może byłem zbyt żądny komentarzy, ale to dlatego że po długiej i nie zbyt łatwej walce z simsami udało mi sie skończyć ten odcinek i dobił mnie jeszcze fakt że już nie macie ochoty tego komentować. jeżeli sądzisz że chciałem aby wszyscy się zlecieli, to sie mylisz. Gdytylko odcinek się pojawił, liczba obejrzeń znacznie wzrosła, jednakże nikt nie chciał tego komentować. oczywicie rozumiem twoje "dobicie", ale jak wspomniałem juz nie raz "piszcie co wam się podoba a co nie" co oznacza że to nie muszą byc same pochwały, ale bez przesady, po co czepiać się tego że ja postacie ściągnąłem z neta :/ przecież to nie i to tu chodzi. Dobrze przyjmuje krytykę dotyczacą treści, albo czegoś co ma z tym związek.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania