Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2005, 17:19   #1
Kash
Guest

Arrow

A ja znowu miałam reinstalowane Simy i oto, co udało mi się zdziałać
- Kasandra rzuciła Dona, a ścislej mówiąc to dala się przyłapać na zdradzie z Darkiem Marzycielem. Wkrótce potem została panią Marzyciel i cała rodzinka zamieszkała w domu rodzinnym Kasandry.
- Don nie zraził się nieudanym związkiem (a szczerze mówiąc to się nawet ucieszył) i miał romans jednocześnie z Niną i Diną Kaliente. Potem ożenił się z kasią langerak i staraja się o dziecko.
-Dina zastała kochanka w łóżku ze swoją siostrą. Rzuciła go, po czym rzuciła się w ramiona Danye Belluci (wym. Danie Belluczi), który przejął jej nazwisko. Teraz starają się o bobaska
- Nina zaszła w ciążę, ojcem dziecka jest oczywiście Don. Na razie mieszka sama i czeka na narodziny.
- Balbina Biedak zyje sobie w spokoju, Błażej jest już małym dzieckiem, a Damian zaliczył pierwszy pocałunek z Andżeliką Przyjemniak. Czekają teraz na trzecie dziecko, najprawdopodobniej Pawła. Zapoznała się też z bogatym sąsiadem

A oto co zamierzam dalej zrobić:
- Liliana Przyjemniak oczywiście wyjdzie za Szczepana Marzyciela, zamieszkają w dużym domu i będa mieli conajmniej trójkę dzieciaków.
- Andżelika Przyjemniak i Damian Biedak też się pobiorą, ale oni zamieszkają w małej chałupce i ogranicza się do jedynaka.
- Balbina Biedak wyjdzie za bogatego sąsiada (mój sim), zostanie przy swoim nazwisku i zaopiekuje się dwójką dzieci, które jeszcze nie dorosły. Błażej spiknie się z córka Diny/Niny/Kasandry albo kogokolwiek innego, a trzeci syn też kogoś tam sobie znajdzie...
- Kasandra i Darek będa mieli dwójkę dzieci, a te dzieci oczywiście znajdą sobie kogoś, może jedno zostanie wolnym strzelcem.
- Don i kasia będa mieli dwójkę dzieci, ale rozwiodą się i Kasia zostanie w domu, a Don zamieszka obok. Potem jednak Kasia wyprowadzi się z dziećmi do większej willi.
- Aleksander Ćwir ożeni się z Lucynką Hak. Będa mieli jedno albo dwójkę dzieci.

No i to chyba tyle...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania