|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A ja znowu miałam reinstalowane Simy i oto, co udało mi się zdziałać
![]() - Kasandra rzuciła Dona, a ścislej mówiąc to dala się przyłapać na zdradzie z Darkiem Marzycielem. Wkrótce potem została panią Marzyciel i cała rodzinka zamieszkała w domu rodzinnym Kasandry. - Don nie zraził się nieudanym związkiem (a szczerze mówiąc to się nawet ucieszył) i miał romans jednocześnie z Niną i Diną Kaliente. Potem ożenił się z kasią langerak i staraja się o dziecko. -Dina zastała kochanka w łóżku ze swoją siostrą. Rzuciła go, po czym rzuciła się w ramiona Danye Belluci (wym. Danie Belluczi), który przejął jej nazwisko. Teraz starają się o bobaska ![]() - Nina zaszła w ciążę, ojcem dziecka jest oczywiście Don. Na razie mieszka sama i czeka na narodziny. - Balbina Biedak zyje sobie w spokoju, Błażej jest już małym dzieckiem, a Damian zaliczył pierwszy pocałunek z Andżeliką Przyjemniak. Czekają teraz na trzecie dziecko, najprawdopodobniej Pawła. Zapoznała się też z bogatym sąsiadem ![]() A oto co zamierzam dalej zrobić: - Liliana Przyjemniak oczywiście wyjdzie za Szczepana Marzyciela, zamieszkają w dużym domu i będa mieli conajmniej trójkę dzieciaków. - Andżelika Przyjemniak i Damian Biedak też się pobiorą, ale oni zamieszkają w małej chałupce i ogranicza się do jedynaka. - Balbina Biedak wyjdzie za bogatego sąsiada (mój sim), zostanie przy swoim nazwisku i zaopiekuje się dwójką dzieci, które jeszcze nie dorosły. Błażej spiknie się z córka Diny/Niny/Kasandry albo kogokolwiek innego, a trzeci syn też kogoś tam sobie znajdzie... - Kasandra i Darek będa mieli dwójkę dzieci, a te dzieci oczywiście znajdą sobie kogoś, może jedno zostanie wolnym strzelcem. - Don i kasia będa mieli dwójkę dzieci, ale rozwiodą się i Kasia zostanie w domu, a Don zamieszka obok. Potem jednak Kasia wyprowadzi się z dziećmi do większej willi. - Aleksander Ćwir ożeni się z Lucynką Hak. Będa mieli jedno albo dwójkę dzieci. No i to chyba tyle... |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|