Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.09.2005, 13:26   #1
pysia2713
Guest

Sad Dlaczego meble są białe i świecą??:((

:con: Witam!
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce ((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.09.2005, 14:39   #2
moniak1993
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pysia2713
:con: Witam!
Jak kilka miesięcy temu instalowałam Sims 2 wszystko było super,choć wolno chodziły. Wczoraj postanowiłam znowu zainstalować grę, ale okazało się,że pojawił się problem((( :1smutny: .Gdy kupię jakiś mebel objętnie jaki to jak się już go postawi to on sie robi cały biały,bez konturów jakby ktoś go wyciol na białej kartce ((((((.Nie wiem co sie dzieje,myslalam ze to wina direrekt x,ale zaisntalowalam najnowsza wersje i jedyne co to gra super szybko chodzi ale problem z meblami nie zniknoł czy ktoś może mi pomoć bo nie da sie grać ;( :con:

Czy Ty masz moze sciagniete jakies melble/ciuchy/fryzury z netu? jesli tak to moze przez nie to sie dzieje...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2005, 15:51   #3
pysia2713
Guest

Domyślnie

witam!
wlasnie nie,mam tylko zainstalowana grę ;( bez cracka żadnego nawet :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 06:31   #4
pysia2713
Guest

Sad Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i cio nikt mi nie pomoze (((((((((((((((((((((??????????????????. Podam przyklad kupilam dom,a tam palmy sacale biale,lawki biale,stoly bialeNie mam zadnych dodatkow nie wiem co sie dzieje HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 07:02   #5
Hunter666
Guest

Domyślnie

Zasadnicze pytanie =>> Czy Twoja wersja gry jest orginalna?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 07:39   #6
Incognito
Guest

Domyślnie

To nie musi być wina pirata. Ja mialem oryginal i tez u mnie tak bylo. Zainstaluj nowe sterowniki do swojej karty graficznej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 10:26   #7
Zerat
Guest

Domyślnie

jak nie poskutkuja nowsze .. sproboj tez starsze, sptkalem sie ze nowe sterowniki sprawialy wieksze klopoty niz te na ktorych sie jakis problem pojawial
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 15:35   #8
pysia2713
Guest

Sad Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki za rady,probowalam,zmienialam sterowniki bo mialam najnowsze zmienilam na starsze i nic,wiekszosc elemetow gry sa biale,nie da sie grac,nie wiem co sie dzieje,tym bardzi ze ta gra mi wczesniej chodzila :con: Moze jakies inne pmysly? blagam :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 16:15   #9
Dementor
Guest

Idea

zainstaluj jeszcze raz a nie wyskakiwało ci okienko , że np. z kartą graficzną jest cuś nie tak bo jeżeli nie to zainstaluj jeszcze raz

pozdrawiam ^x^ całuski
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.09.2005, 16:24   #10
Shady Lade
Guest

Domyślnie

A może wirusek?? Jeżeli to oryginall to ja bym wymieniła w sklepie.. z reklamacją, nie? A jeżeli to piracik.. chyba nie ma o czym gadać
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania